Емилия ще става майка отново

0
320

Наскоро се заговори, че Емилия вероятно  е бременна, но тя отричаше, защото вземала антидепресанти, с които устоява на появилата се паник атака

Но от Монитор направили разследване и установили, че повечето килограми на Емилия вече не се дължат на антидепресантите, а на новата бременност.

В последно време фолк дивата се появява на обществени места с по-широки дрехи, а когато я питат кога предстои да издаде нов албум, тя уклончиво отговаря, че хората на изкуството са непредсказуеми.

Винаги правят нещата в последния момент.

Но в същото време фолк дивата загатва, че през следващите 5-6 месеца нов албум няма да има, защото й се е случило нещо, което отдавна чака и което е по-важно от издаването на нов албум.



Приближени на Емилия коментират, че тя крие добрата новина от суеверие, защото все още е в начален стадий на бременността.

От няколко месеца Емилия и Коко Динев, с когото е заедно от 15 години, напуснаха Сандански и се установиха в София.

Емилия
Фолк дивата ще става майка за втори път. В последно време фолк дивата се появява на обществени места с по-широки дрехи, а когато я питат кога предстои да издаде нов албум, тя уклончиво отговаря, че хората на изкуството са непредсказуеми.

Техният син Иван вече е ученик в първи клас.

Коко Динев има дъщеря от връзката си с изпълнителката Анелия.

 

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.