Саня Армутлиева наказва Жана Бергендорф

0
275

Певицата ще си плати скъпо за последната изцепка

След поредната изцепка на Жана Бергендорф, продуцентката й Саня Армутлиева е на път да се отърве от нея под предлог, че се опитва да й помогне.

Повече от сигурно е, че Саня Армутлиева няма да прости поредната издънка на червенокосата певица, която сякаш прави всичко по силите си, за да посрами музикалната й компания.

За никого не е тайна, че компанията на Саня Армутлиева – Вирджиния рекърдс се опитва да гради имидж от години, но по стечение на обстоятелствата все се случва нещо, което я дърпа в обратна посока.

Саня Армутлиева
Певицата ще си плати скъпо за последната изцепка

Жана Бергендорф, която е лицето на звукозаписната компания в момента, успя да лепне огромно петно върху нея и то само в рамките на едно денонощие.



Припомняме, че изпълнителката бе задържана от органите на реда, след като предизвика лек инцидент във вторник вечер.
Тя бе уличена и в употребата на забранени вещества.

Заради така създалата се ситуация се наложи да бъдат взети мерки по спешност. От кухнята на Вирджиния рекърдс издават, че Саня Армутлиева била бясна на Жана Бергендорф.

Когато певицата пристигнала в офиса, за да даде обяснения на шефката си, двете се затворили в офиса й, а виковете на продуцентката се носели в продължение на цял час из фирмата.

На практика певицата нямала друг избор и чинно се съгласила с решението на шефката си да постъпи в комуна, пише kliuki.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.