Диета подлуди Балканите: Минус 5 кг само за три дни! Е, може ли да не я пробваш?

0
754

С тази диета сваляте ударно пет килограма само за три дни!

По тази диета Балканите луднаха. С тази диета отслабвате ударно само за три дни, нито ден повече. Минус пет килограма с хранителен режим, който на всичкото отгоре е ужасно вкусен и се изпълнява много лесно. Звучи ли обнадеждаващо, щом за отрицателно време смъквате нежеланите тлъстинки и заживявате напълно нов живот, без комплекси и грижи. Е, не може да не се пробва!

Диетата е изключително проста, а резултатите са зашеметяващи.Всички балкански звезди са се запалили по експлозивната диета, която за отрицателно време топи мазнините, особено по корема и на бедрата. Тя е много лесна, използват се продукти, които изобщо не са скъпи и не е необходима силна воля, за да устоите.

Балканите луднаха по тази бърза диета
Балканите луднаха по тази бърза диета

Интересното е, че продължителността й е също кратка, а действа добре, особено по време на дни, през които се консумира малко повече от обичайното. И се прави само три дни, нито ден повече. Напълно достатъчни, за да получите формите, за които винаги сте мечтали. Като приключите с нея, две седмици не трябва да се претоварвате с храна, за да е ефекта траен и продължителен.

Всеки може да устои на нея, а и няма да оставате гладни. Първият ден за закуска се хапва само един варен картоф, без сол и чаша кисело, с най-ниския процент мляко. На обяд се приемат два варени картофа, без сол и чаша кисело мляко.Вечеряте две чаши кисело мляко.



Вторият ден закусвате с чаша кисело мляко. На обяд хапвате два варени картофа, без сол и чаша нискомаслено кисело мляко.Вечеряте един варен картоф и пак чаша кисело мляко.

Третият ден закусвате с един варен картоф. Обядът вие варен картоф и чаша обезмаслено мляко. На вечеря хапвате само чаша кисело мляко. През тези три дни пиете много вода. С тази диета гарантирано мощно сваляте пет килограма от теглото си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.