Стилиян Петров се завръща в големия футбол (ВИДЕО)

0
626

Стилиян Петров влезе в спортна форма и отново се завръща в големия футбол, от който се беше отказал преди години, заради тежката левкемия

По време на пресконференция, Стилиян Петров обяви публично своето решение.

Той вече е свалил 35 килограма и му остават още 4, за да възвърне своята предишна спортна форма.

Но амбицията на бившия капитан на Астън Вила не е просто да играе футбол, а той иска неговият отбор да се бори за връщане обратно във Висшата лига.

Британската преса е във възторг от решението на смелия Стилиян Петров.



Той показа, че е истински боец не сама на терена, но и в живота.

Футболистът развива активна благотворителна дейност, за да помага материално и морално на всички, които изпаднат в неговото положение.

Стилиян Петров извади огромен късмет, че неговата съпруга Полина и двете им деца, заедно с родителите им и толкова много непознати хора се погрижиха той да премине през това толкова тежко и трудно житейско изпитание.

Но има хора, които нямат такива силни семейства или пък финансовите възможности на футболиста, затова той се ангажира да бъде в полза на нуждаещите се.

Стилиян Петров
Стилиян Петров е истински български Лъв

Освен амбицията на Стенли Астън Вила отново да играе елитен футбол, той иска да покаже на всички, че и след такова коварно заболяване, има живот.

Екипът на Топактуално.ком поздравяваме Стилиян Петров за решението отново да бъде активен състезател и му желаем попътен спортен вятър към големите успехи!

 

********

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.