Времето по Великден ще ви накара да промените плановете си

0
279

За Гергьовден се очертава слънчево време

Синоптици алармираха, че по Великден времето ще бъде истински ад.

Ако сте планирали да се разходите в компанията на приятели или да се насладите на красотите на планината, със сигурност ще ви се наложи да промените плановете си, тъй като метеорологичната обстановка няма да е никак приятно.

Прогнозата на синоптиците сочи, че по Великден се задава нова порция проливни дъждове, които в някои райони за разкош ще бъдат придружени не само от гръмотевици и силен вятър, а и от градушка.
След като научихте какво време се задава в празничните дни вероятно вече променяте плановете си.

Великден
За Гергьовден се очертава слънчево време

Новата вълна проливен дъжд, който ще ни кваси за Великден ще започне още на Разпети петък и ще продължи чак до Светла сряда.
Дъждът ще понижи съществено температурите и сутрешните ще напомнят повече за зимния сезон, отколкото за пролетта, която вече пукна.Едва след средата на следващата седмица средните дневни температури ще успеят да допълзят до 20 градуса.
Новият дъждовен циклон се задава от Запад.

За сметка на това пък колкото и странно да ви звучи за Гергьовден се очаква затишие по отношение на дъжда, макар и за кратко.
След като по някаква случайност ще прескочи този празник, дъждът ще напомни за себе си още през уикенда.

Въпреки това ще е добре да не изваждате чадъра от чантата си, защото както знаем метеорологичната обстановка през пролетта е доста нестабилна и може да ви потрябва във всеки един момент, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.