Бойко Борисов хвърли ръкавицата на Слави Трифонов

0
512

Министър-председателят Бойко Борисов предизвика Слави да се яви на избори

Премиерът Бойко Борисов хвърли ръкавицата на Слави Трифонов.

Той заяви категорично, че не изпитва никакви притеснения от референдума по инициатива на шоумена.
Бойко Борисов покани всеки, който има желание да премери сили с него и партията му, да се яви на избори и каквото сабя покаже.

През последните няколко дни усилено се носеше мълвата, че управляващите са прецакали референдума на шоумена с новите поправки в Изборния кодекс. Бойко Борисов обаче твърди, че това не кореспондира по никакъв начин с истината и каза, че Слави може да проведе референдума, когато пожелае.

Бойко Борисов
Министър-председателят предизвика Слави да се яви на избори

Министър-председателят обаче изрази възмущението си от факта, че шоуменът не играе честно играта, която е подел.Бойко Борисов поясни, че става въпрос за това, че ежедневно телевизионерът използва повече от два часа ефирно време, за да пробутва идеите си и допълни, че нито една партия не разполага с толкова много телевизионно време.

Ако Слави Трифонов събере смелост да се изправи на изборите срещу Бойко Борисов, той ще бъде лишен от удобното си кресло на тв водещ, откъдето може да плюе колкото и когото пожелае, без да се налага да се напряга да прави някакви промени.

От другата страна на монетата обаче нещата съвсем не са толкова лесни, колкото изглеждат, категоричен бе премиерът.

Той недоумява как ударите срещу управляващите и то нанесени по такъв начин може да бъдат приемани като нещо нормално от обществото, пише vsekiden.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.