Мария подлуди Християн Гущеров

0
315

Миньончето получи забрана от милионерския наследник

Фолк певицата Мария докара до лудост съпруга си – милионерският наследник Християн Гущеров.

Оказва се, че миньончето се различава по доста неща от своите колежки. Това, което не знаем за Мария е, че е страхотна кулинарка. Тя глези всички вкъщи с невероятните си гозби, а кулинарните й творения са истински шедьоври.

За съжаление Християн Гущеров никак не е доволен от невероятните готварски умения на половинката си. Той от години води тежка битка с килограмите, но вкусните гозби на миньончето го изкушават и той в никакъв случай не може да им устои.

Напоследък похапвал все по-често от специалитетите на Мария и това се отразило пагубно на килограмите му.
Вместо да свали, той започнал да наддава (по разбираеми причини).



Мария
Миньончето получи забрана от милионерския наследник

Само преди няколко дни Християн Гущеров полудял, след като се качил на кантара след поредното среднощно похапване на вкусен кекс, направен от фолк дивата.
Милионерският син направо се ужасил от видяното и наложил забрана на половинката си да готви през следващите няколко седмици.

Тя обаче съвсем не се трогнала от забраната му, тъй като обожава да прави и да похапва баници и нямала никакво намерение да се лишава от тази вкусотия заради него.

Макар Мария да готви основно за дъщеричката си, Християн всеки път се изкушавал да хапне от ястията й и така станал още по-пълен отпреди, пише klіukі.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.