Белият тамян: Това, което не знаете за него! (Открива съкровища, лекува артрит и рак)

0
1342

Белият тамян не се използва само прочистване на дома от зли сили

Белият тамян у неизменна част от духовните ритуали и практики. Самостоятелно или в комбинация се използва като изчистване от негативни енергии, защита от магии и против демонични същества. Твърди се, че притежава магическо свойство да открива заровено съкровище.

Белият тамян може да предизвика изкарване на камъни от бъбреците Просто за целта е достатъчно всяка сутрин на гладно да се приема по едно зрънце от него.

Тамянът облекчава и признаците на захарна болест. Необходимо е да се омеси 250 г чист пчелен мед, 5 грама медицинска дъвка, рафинирана сяра и бял тамян. От тази смес се приема супена лъжица малко преди сън.

Белият тамян лекува опасни болежки
Белият тамян лекува опасни болежки

Белият тамян е много ефикасен и при камъни на жлъчката. За целта се взимат по 30 грама тамян, мед и колофон. Предварително се счукват тамяна и колофона и се правят таблетки, около 21 на брой. Те се пият по три пъти на ден и гарантирано разбиват камъните в жлъчката.При проблеми на черния дроб също се използва бял тамян. За целта е добре да се изпива чаша вода със зрънце тамян на гладно и медицинска дъвка. Това трябва да правите 40 дни, за да влезе черния ви дроб в „норма”.Артритът също се облекчава с белия тамян. Той съдържа вещество, което действа на болестта, доказали са го учени от Пенсилвания. Още на петия ден, след като приемате по зрънце от бялата смола се получава облекчение, а ефекта продължава до три месеца.

Ракът също е сред болестите, които лекува белия тамян. Масло от тамян е изключително ефикасно против рак на яйчниците, дори да е в последен стадий.Освен че стимулира организма сам да се пребори с раковите клетки, маслото от тамян укрепна имунната система и унищожава патогените, които носят болестите. Нови изследвания са установили, че маслото от тамян действа не само на рак на яйчниците, но и на стомаха, мозъка, гърдата, дебелото черво, простатата и панкреаса.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.