19-годишна студентка грабна 1 млн. лева от Националната лотария

0
295

Девойката от Сливен, студентка в София, се превърна в милионерка само за броени минути, изтърквайки безценното билетче, само дни преди дни преди най-хубавия от всички празници за учащите в университетите в цяла България – Студентския празник

19-годишна студентка грабна 1 млн. лева от Националната лотария. Девойката от Сливен, студентка в София, се превърна в милионерка само за броени минути, разкри новината Нова ТВ, цитирана от Днес.

Donika
Това е щастливата студентка Доника, която грабна 1 млн. лева от Националната лотария

Чаровната Доника споделя, че за огромната й печалба принос има нейната приятелка, която я посъветвала да си пробва късмета и да си вземе билетче от Националната лотария. Младата жена не оставила дълго да я убеждават. Тя влязла в малко магазинче, в което се продават алкохол и цигари в Студентски град и си купила билет.

Малко по-късно двете момичета решили да проверят дали билета на Доника печели някаква награда. Когато се прибрали, девойките изтъркали полетата със скритите награди. Те останали напълно изненадани, когато открили, че билета е не само печеливш, но и ще направи момичето от Сливен по-богато с крупната сума от 1 млн. лева.

Доника разкрива, че до този момент не е вярвала в своя късмет, но от днес нататък твърдо ще бъде убедена в него. Развълнуваното момиче е категорично, че Националната лотария може да сбъдне и най-съкровените мечти на хората.



Плановете на щастливката са за една екзотична екскурзия до остров Бали, на която да бъде придружена от своята приятелка. Все пак нали тя се оказа главната „виновница“ за огромната печалба.

Остатъкът от сумата Доника ще вложи в завършване на висшето си образование и ще инвестира в мечтата си да разработи свой моден бизнес.

Нека всички пожелаем младата студентка от Сливен да успее да сбъдне мечтите си и със здраве да изхарчи печалбата си!


сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.