Епидемия от рак и диабет заради психотронно оръжие у нас?

Психотронно оръжие е действало и може би все още действа в няколко градове на страната, разкрива Николай Колев – Босия

Българският дисидент и журналист Николай Колев – Босия разполага с информация, че в България многократно е прилагано психотронно оръжие.

Психотронно оръжие ни прави покорни роби, но и ни разболява?
Психотронно оръжие ни прави покорни роби, но и ни разболява?

В градовете София, Пловдив, Варна и Враца гражданите неслучайно страдат от диабет, рак и смъртоносни заболявания, които ги връхлитат внезапно и медиците нямат обяснение за тях. Клиничната картина е толкова бурна и трудно поддаваща се на контрол от традиционните терапии, че дори специалистите не могат да разберат какво се случва.

А истината, според Колев е, че в днешно време технологиите са толкова усъвършенствани, че лесно могат да се скрият и да облъчват наоколо хората. Те биха могли да се помещават в един апартамент. Босия знае за два такива центъра – в кв. „Лозенец“ и в кв. „Гоце Делчев“ в столицата.



Психотронното въздействие е осъществявано също като експеримент и върху затворници, шпиони, както и такива, които са напълно отписани от света и близките си. Те са тествани като опитни мишки, пускани са на свобода и са били принуждавани да бягат, докато срещу тях е насочвано оръжието. Резултатите са били особено неприятни – при някои се е развил мигновен диабет, при други се е стигнало до фатален край, а трети са получили психически отклонения, разказва още Николай Колев – Босия.

Самият той често е търсил медиите, за да им предостави данни за конспиративните теории, които споделя, но или материалите са били сваляни впоследствие, или изданията са отказвали да го цитират. По думите му технологиите за психотронно влияние биват два вида към този момент – ултра- и инфрачестотни звукове и електромагнитни вълни, които минават в диапазона от ултра до инфра честоти. Апаратурите са компактни и се разполагат в няколко точки на съответните населени места.

Чия собственост са те обаче, Босия не може да каже категорично. Но че функционират такива, той е убеден в позицията си и припомня, че още в миналото специален институт на КГБ на ул. „Будапеща“ е изпълнявал подобни задачи. Съществувал е и друг, подчинен на съветските служби. И в двата са развивали сугестология с цел намеса в психиката на хората, объркваща мозъка със звук, електромагнитни вълни и физически атаки. По този начин тълпата се държи под контрол, човекът може да бъде подчинен и тласнат към определени идеи или поведение – превръща се в послушник.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.