Сензационни разкрития в предаването на Стойчо Керев (ВИДЕО)

4
846

В поредния епизод на „Новото познание“ журналистът Стойчо Керев  представи пред нас уникално познание, за което не сме подозирали

Гостът на Стойчо Керев, обичаният писател Христо Нанев обясни, че регресията е метод или способ, чрез който душата на един жив човек може да бъде върната назад във времето в предишни прераждания.

Когато един човек се озове в минал живот като обикновен или по-известен човек, това не е толкова шокиращо.
Стряскащо е ако е живял на Атлантида, в Лемурия или е имал реинкарнация на друга планета.

Регресията дава възможност не само да обогатим своите познания за миналото и за своята лична съдба, но също така да гледаме на живота във физическо тяло като на истински феномен.

Писателят Христо Нанев, който е специалист по регресиите, попадал на нетипични минали животи инцидентно.



Отвъдното събира душите на земните хора, които вече са починали, на живите хора и на онези, които са реализирали своите реинкарнации на други планети (ние ги наричаме извънземни).

Стойчо Керев
Стойчо Керев

Те всички имат свои допирни точки.

Правейки регресии на свои клиенти, Христо Нанев не еднократно е попадал на минали животи, реализирани на други планети, като формата на съществуване е коренно различна от тази на Земята.

Тези хора сега живеейки на Земята, продължават да носят белези на онези други форми на живот и те се различават от обикновените, стандартни хора, които обитават днес Земята.

Това е нормално, обясни Христо Нанев.

Една от особено впечатляващите регресии на друга планета е на човек, който приличал на жираф в главата – имал малки ушички.
Тялото му било розово и било облечено в нещо като скафандър.

Той живеел на друга планета, на която изследвали същества, които приличали на гущери.

Предвижвали се с летателни кораби, които приличали на пресечен конус.

Стойчо Керев
Писателят Христо Нанев

Когато тези кораби били видими, те имали кафяв цвят, но също така можели да стават невидими.

Преди 25 години и за Христо Нанев тази информация прозвучала нереалистично, но днес и нашите самолети са снабдени с устройства и могат да стават невидими за наблюдение.

Космическият кораб е малък и се задвижва с енергия, която е в пъти по-мощна от ядрената.  Корабът се движи с огромна скорост и за отрицателно време може да измине огромно разстояние.

Този малък космически кораб е част от кораб-майка.

В извънземната си форма на живот, човекът подложен на регресия отговарял за техническата изправност на кораба.

В настоящия си живот този човек е електроинженер – сходни професионални търсения.

Когато душата му се върнала в Отвъдното, той обяснил, че ще го понижат, защото явно не се е справил добре с поставените задачи.

А понижението означава да го изпратят да живее в човешки вид.

Стойчо Керев
Стойчо Керев и Христо Нанев

По време на регресии Христо Нанев е откривал не само живот в извънземна форма на съществуване, но и на силициева основа.

Човек по време на регресия споделил, че е живял в силициев кристал с духовно съдържание.

Това са кристали, които живеят в нещо като пръстена на Сатурн – движат се,  обменят мисли по между си и разсъждават.

Тези същества са лишени от действие, освен онова движение, подчинено на някаква гравитация, но те могат да мислят и осмислят миналото.

След този живот в кристал, душата ще се прероди на Земята, за да може да се реализира, да действа и да има свободна воля да прави различни неща, като използва онази информация, която е складирана по време на кристалното съществуване.

Христо Нанев попаднал на жена, която в предишна реинкарнация била жрица на потъналия континент Му, който се наричал всъщност Мулаба.

Гостът на Стойчо Керев  разказва още  как са живели древните атланти и как са унищожили своя континент, много преди той да потъне.

Тези и още любопитни подробности ще научите от въпросите на Стойчо Керев и от отговорите на Христо Нанев, докато гледате видеото по-долу.

сподели бутон

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Отдавна много хора се интересуват от регресията, а и вярвам,ч е много като мен са се опитвали да се свържат с Христо Нанев. Само че е трудно да го открием. Бихте ли помогнали с негови координати?

  2. Описаните случаи още веднъж доказват необятността на вселената. Но нали разбирате, че Господ, не е предопределил, ние, земните хора, по нормален начин да имаме информация по тези въпроси. Ще бъде изключително полезно, ако чрез регресия могат да се получат неизвестни информации от техническо естество и т.н., които да дадат съществен тласък в развитието на цивилизацията ни.

  3. Който си играе с огъня,огъня ще си поиграе с него за дълго.И идея си нямате къде попадате, но когато разберете ще е много късно за съжаление………………

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.