Чудотворни икони, които лекуват неизличими болести! (Ето къде се намират)

0
1092

Чудотворни икони на Света Богородица вършат чудеса

Икони на Божията майка лекуват дори неизлечими болести. Последната година хората търсят все повече иконите, за да ги излекуват не само от опасни и животозастрашаващи болести, но и да им помогнат да намерят душевен мир и покой. Много от миряните не само ходят в манастири и светилищата, където има икони на Света Богородица, ами и пренощуват зад манастирските порти.В нашата страна има много свети места, където има чудотворни икони, както и мощи на светци, които помагат и лекуват.

Ето някои от най-известните икони и не толкова познати на образа на Света Богородица и на някои други светци, които помагат да се излекуваме от тежки болести и неприятности.

Икона на Света Богородица Троеручица лекува
Икона на Света Богородица Троеручица лекува

Богородица Осеновица или позната като Осеняваща се намира в Рилския манастир. В един от най-големите и стари манастири у нас иконата на Божията майка е уникална. Около нея, в клетки са разположени мощите на тридесет и двама светци.

Вярва се, че те застават заедно пред Бог и молят от него благоденствието на народа. Иконата спасява от тежки болести, от пандемии, помага и при войни.



Света Богородица в Бачковския манастир също има огромна сила. Според местната легенда образът на святата майка сама поискала да стои от дясната страна на храма, за да вижда кой с каква душа прекрачва вратата на църквата. Тази икона има невероятна сила. Лекува болни с много тежки болести, спасява и от безплодие. Особено е силна около Великден и при празника на Божията майка – 15-ти август.

Троянският манастир е приютил Света Богородица Троеручица. Тя помага на хора физически недъзи, тежки болести и дарява рожба.

Арбанаси до Велико Търново има две свети обители, където се намират чудотворни икони. Едната се намира в църквата „Св. Богородица” и помага на хора със стомашно-чревни заболявания, с болести на нервната система, излекува слепи и хора с физически заболявания.

Още една чудотворна икона се намира в манастира „Св. Никола” в Арбанаси. Същата цери безплодие и изпълнява желания. Ако Господ е чул молбата ти, щом залепиш стотинката на лика на Света Богородица, тя остава там. Желанията трябва да са благочестиви и угодни на Бог.

Иконата на Света Богородица в църквата в Пазарджик лекува болни и пази тези, които я избират да ги покровителства. Ако й се помолиш искрено, чуваш глас, който ти казва, че молбите ти ще бъдат чути, твърдят вярващите. Образът на Божията майка в манастира „Св. Благовещение” в Асеновград лекува всички болести. Тя лекува и тези, с най-страшните заболявания.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.