Суеверия за изгубена обеца

0
1706

Научете какво ви очаква ако изгубите бижуто си

Съществуват редица суеверия за изгубена обеца.

Със сигурност на нито една дама не й е приятно да изгуби обеца, тъй като най-малкото това нарушава хармонията на комплекта бижута.
Според народните вярвания обаче загубата на това бижу има скрито значение.
Тези поверия съществуват от векове.

Ако за представителите на силния пол загубата на бижуто вещае нещастие, то за дамите е точно обратното. Ако изгубите обецата от дясното си ухо, това означава, че съвсем скоро време ще минете под венчило или пък ще започнете нова връзка.

Ако обаче изгубите тази от лявото си ухо, това е знак, че върху вас се е натрупала сериозна доза отрицателна енергия. След като е паднала от ухото ви, това означава, че именно тя е поела цялата тази отрицателна енергия.



обеца
Научете какво ви очаква, ако изгубите бижуто си

В случай, че е била с полускъпоценни камъни като яспис или тюркоаз, това означава, че някой ви е замислял нещо лошо, но плановете му ще бъдат осуетени.

Ако сте вече омъжена жена и изгубите обецата от дясното си ухо, това е знак, че в скоро време ще изневерите на съпруга си. Ако изгубите лявата си обеца пък е знак, че половинката ви ще кръшне от правия път.

Загубата на златни обеци означава неприятности и болести, но пък хубавото е, че ще отминат бързо, без тежки последствия.
Ако видите златна обеца на пътя и я носите, ще си навлечете сериозни неприятности както в здравословно отношение, така и на любовния фронт, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.