Този сок вдига от мъртвите! (Приготвя се за минути, побеждава рак)

9
1471

Този сок наистина е вълшебен

Този сок вдига тежко болни, дори от мъртвите. Така твърдят тези, които вече са го пробвали. Има доказателство, че сместа цери дори и тези болни, които са на химиотерапия. И предпазва от кошмара на съвременната цивилизация – рак. Дори вече болестта да е факт, този магически сок унищожава кошмарните ракови клетки и ни дарява с дълго жадуваното здраве.

На всичкото отгоре се приготвя изключително лесно, като не изисква и много средства. Има само един недостатък. И той е, че не е особено вкусен, но всеки може да си го овкуси според желанието си.

Но след като знаем какво прави с нашия организъм, ще се примирим и с това, че е безвкусен или не особено апетитен на консумация. Но тези, които вече са го пробвали са категорични, че той вдига от мъртвите. Спасява безнадеждно болни, които с неговия прием стават на крака и се радват на живота отново.

Този лечебен сок лекува и страшни болести
Този лечебен сок лекува и страшни болести

Ето и какво ние необходимо, за да направим целебния сок. Трябва да вземем половин килограм моркови. Купуваме още един килограм цвекло, три ябълки, един лимон. Необходимо ни е също и един килограм мед.



Преди да пристъпим към работа, трябва добре да измием всички продукти.След което ги слагаме в блендер и добре ги миксираме, до получаване на хомогенна смес.

Сокът се оцветява в червено, заради цвеклото. Прибавяме сместта към един килограм мед. Омесваме добре. Слагаме го в по-голям стъклен съд, за да го разбъркаме много добре и го съхраняваме в хладилника.

„Казаха ми за това чудо и го направих. Бяха ме зачеркнали със страшната диагноза. Започнах да пия от невероятния сок. До тогава бях опитала всичко, ходих при какви ли не специалисти, светила, всички вече ме бяха отписали.

Научих за магическата отвара от една приятелка. И наистина подейства. Още в първата седмица получих облекчение. След това се почувствах добре, както не бях се чувствала от години.

Отидох на преглед и лекарят остана учуден къде ми са разсейките. Оздравях, това е истинско чудо. Сега всяка година си правя от този целебен сок, профилактично”, разказва Станка Вълова от старозагорско село, излекувала се от смъртоносната болест. Още хиляди са признали, че този сок наистина са ги върнали от царството на мъртвите.

loading...

9 КОМЕНТАРИ

  1. Моля да бъде опоменато колко пъти и какво количество се взема от тази смес?

  2. Човек може и да повярва в написаното, но при положение, че не е упоменато едно от най-важното – схемата на прием – как да повярва човек?

  3. Какво има да се пита за дозата , моркови , лимони ,ябълки цвекло те не са определящи . Тук има значение само меда . На килограм тегло мисля ,че беше 1.5гр. мед. , така ,че три супени лъжици равни са достатъчни . Въпроса е въобще имали полза .

  4. аз си правя почти всеки ден подобна смес,е така профилактично за здраве и тонус и наистина е добър,а дали лекува за тежките случаи не знам,но на мен ми е любим от 5 години вече сока от червено цвекло,морков,ябълка,понякога слагам парче суров джинджифил и половин лимон…а напоследък пък си правя вместо сок от тях,а смути-както те го описват -в блендер,в нутри булета става много фино смляно..няма нужда да се слага с килограми да стои сместа в хладилника,така изветряват витамините като стои няколко дена ,затова си правя малко -дневна доза,обикновено сутрин, а понякога вместо да вечерям си правя това…просто го правя от един морков,от половин малко цвекло,ако е голяма грудката цвекло нарязвам два резена,и една ябълка,овкусявам с половин лимон и малко парче джинджифил…може и лъжица мед..добавям вода и нутри булета го смила идеално,става две три чаши,обичам го по-течно да е,затова слагам по-малко от зеленчуците ,а повечко водаа не като пюре…наистина е много здравословно и го препоръчвам на всеки…за мен стана да го пия почти всеки ден..понякога си правя и други -смесвам други зеленчуци,мимпровизирам..аз не обичам магданоз,броколи..но пък си правя от тях подобни смутита ,овкусявам ги с лимон и джинджифил винаги и стават разкошни,слагам и спанак и каквото намеря в хладилника..правя такива и плодови само за разнообразие..мен ме енергизират много, спомоща им се отказах от кафетата и контролирам килограмите и се чувствам много бодра и подмладена даже-аз съм на 53 г..

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.