Проф. Чирков: Най-големият убиец на сърцето не е пушенето! (Тайната ще ви изуми)

0
4848

Проф. Чирков е убеден, че тютюна не е убиец на сърцето

Проф. Чирков разкрива кои са враговете на сърцето. Най-големият убиец на сърцето не е пушенето, твърди гениалния учен. Сърдечно-съдовите проблеми са бич за съвременното ни общество. Все повече и то млади хора се оплакват и умират от инфаркт или различни сърдечно-съдови болести.

Стресът, мръсния въздух, некачествената храна, застоялия живот и още ред фактори нанасят непоправими поражения на най-важния орган в човешкото тяло, категоричен е пор. Александър Чирков.

Проф. Чирков твърди, че пушенето не вреди на сърцето, а злите мисли
Проф. Чирков твърди, че пушенето не вреди на сърцето, а злите мисли

Топ кардиохирургът предупреждава, че не вземем ли навреме мерки, болестта се задълбочава и често изхода е смъртоносен.

За да ни гарантира дълъг живот и да опазим сърцето си гениалния лекар ни дава две рецепти, с които да опазим сърцето си младо и жизнеспособно.



Първият съвет на световноизвестният учен е никога да не се храним след 18 часа. „Често при мен идват пациенти, които се оплакват от аритмия, прескачане и други проблеми.

Оказва се, „че не са спазили това правило. След този час в стомаха се образуват газове, които повдигат диафрагмата, притискат сърцето и става зле”, твърди професорът.

Той препоръчва и следната уникална рецепта, възможно най-здравословната смес. Взимат се десет глави чесън, счукани на каша, десет лимони, които се изцежда и това се смесва с килограм мед. Сместта престоява седмица и тогава е готова за приемане. Приема се от нея веднъж на ден, по четири лъжички, на малки глътки. Количеството стига за два месеца.

Препоръчва се и на възрастни хора, които едвам стават от леглото и трудно се движат.Не на последно място проф. Чирков съветва да не пускаме в ума си лоши мисли, злоба и завист, която разяжда. „Лошите мисли в мозъка са сто пъти по-опасни за сърцето, дори от пушенето”, категоричен е специалиста, на базата на своя огромен опит.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.