Първата буква от името издава много неща (I част)

0
322

Ако тази буква се повтаря в името, то нейното влияние е още по-голямо

Експертите са категорични, че името е набор от определени звуци, които оказват огромно влияние върху човека.

Най-доминиращата буква в името е първата. Ако тази буква се повтаря в името, то нейното влияние е още по-голямо.
В следващите редове ще ви разкрием от какво се нуждаете най-много, за да е щастлива връзката ви, както и специфичните черти от характера ви според първата буква от името:

А
При хората, чието име започва с буквата А спокойно може да се каже, че са нежност и агресия, събрани на едно място. Дамите са твърде енергични и нерядко са работохолици. Нуждаят се от лидер и постоянни емоции във връзката, тъй като рутината ги кара да залитат от правия път.

Б
Ако Б е първата буква от името ви, това е безспорен знак, че се влюбвате доста трудно. Вие сте изключително предпазливи и преди да потънете в блатото на любовта искате да опознаете добре човека срещу вас. Привърженици сте на спокойствието и ненавиждате викове и скандали.



името
Ако тази буква се повтаря в името, то нейното влияние е още по-голямо

В
Дамите, чието име започва с тази буква, са изключително страстни и имат безпогрешен инстинкт за чувствата на отсрещната страна. За разлика от мнозина не страдат дълго време след раздяла и бързо съумяват да намерят утеха. Лесно се разочароват, така че бъдете изключително внимателни с тях.

Г
Тези хора обичат да се радват на живота, а на любовния фронт подхождат доста парадоксално – не желаят пълно обвързване, а в същото време искат човекът до тях постоянно да им повтаря колко невероятни са. Ако искате да направите жената щастлива, е необходимо да подходите по-либерално и всеотдайно.

Д
Тези дами имат сериозни очаквания от партньора си като всеотдайност, грижовност, кавалерство и любезност. Изключително лесно се разочароват от партньорите си, така че трябва да сте много внимателни с тях.

Е
Задължително във връзката им трябва да има доза ексцентричност и авантюризъм. Дамите са много свободолюбиви и упорити. Те изобщо не биха се занимавали със скучни мъже. Не се страхуват от самотата, така че ако ги заплашите с раздяла определено ще ударите на камък.

Ж
Изключително сантиментални личности, които пазят дълго време всеки топъл спомен. Очакват лоялност и искреност от партньора си, тъй като самите те са такива. При все, че на пръв поглед имат цяла торба с изисквания нещата, на които държат най-много са уважението и доверието.

З
Обичат да изпъкват в тълпата и са много амбициозни. Партньорите бързо им омръзват, тъй като постоянно се стремят да опознават нови неща в живота. Ако все пак искате да задържите този човек до себе си, е необходимо доста да се постараете и да ги изненадвате с нещо ново всеки ден.

И
Тези хора имат нужда от постоянно разнообразие. Биха се чувствали еднакво добре, ако ги поканите на вечеря в скъп ресторант или пък ги гушнете и хрупате заедно солети на дивана. Малките неща са тези, които ги правят истински щастливи.

Й
Доста егоистични натури. Обожават да бъдат глезени и ако вие забравите, те със сигурност ще си го поискат директно. Ако искате усмивката да не слиза от лицето им, ще трябва да се държите с тях като с най-ценното нещо на света.

К
Изпитват голямо съмнение, че истинската любов съществува, но не им липсва желание да я открият. На тези хора са им необходими постоянни доказателства за силните ви чувства. И най-малкото съмнение в това може да ги доведе до сериозно разочарование, което да съсипе връзката ви.

Л
Дамите, чието име започва с тази буква са страшно любвеобилни, но пък и склонни към зависимости като хазарт, алкохол и др.
Психиката им е изключително крехка, затова се нуждаят от стабилен мъж до себе си. Не забравяйте да им напомняте колко специални са за вас и колко способни са, пише bg-astrology.net.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.