Име – значение на първата буква (II част)

0
307

Влиянието на тази буква е огромно

Първата част можете да прочетете ТУК!

Както вече споменахме, експертите са на мнение, че първата буква от името играе огромна роля.

Принципно името ни представлява набор от определени звуци, които оказват влияние върху характера и съдбата ни.
Ако първата буква от името ви се повтаря няколко пъти, влиянието й се увеличава многократно. Тя оказва немалка роля и върху характера ви.

Вижте какво трябва да направите според първата буква от вашето име, за да бъде щастлива връзката ви:



името
Влиянието на тази буква е огромно

М
Тези хора притежават изключително очарователна усмивка, топло сърце и залагат огромни надежди на любовта. Често обаче прибързват и са готови да поискат сериозна връзка още след първата среща. Имат нужда от импулсивни действия на партньора като среднощна серенада, огромен букет в офиса или пък да изкрещите пред всички, че ги обожавате.

Н
Под бодливата им на пръв поглед черупка се крие абсолютна уязвимост. Необходими са им смелчаги, които преглъщат болката от убоденото, за да погледнат навътре, а след това да им вдъхнат мотивация и вяра.

О
Вие сте непоправими мечтатели, за които само любимият човек има значение. Нуждаете се да оставате по-често насаме с него и предпочитате неговата компания пред това да обикаляте шумни заведения. Най-добре ще се чувствате, ако партньорът ви също е домошар.

П
Вниманието на тези дами винаги бива привлечено от „забранените” мъже каквито са обвързаните, шефовете или лошите момчета например. Не си правете лоши заключения за тях, защото това съвсем не означава, че веднага минават на фаза „действие”.
За да са щастливи във връзката се нуждаят от възможности за лов и доза мистериозност.

Р
Твърде отстъпчиви и склонни на компромиси, но не забравяйте, че и тяхното търпение има граници, които ще е огромна грешка да прекрачите.
Дамите, чието име започва с тази буква не се нуждаят от много или нещо по-специално, за да са щастливи, но не прекалявайте с добрината им, за да не съжалявате.

С
Те са абсолютни естети и обикновено природата е надарила и самите тях с много красота. Не само са изключително искрени и сърдечни, но и копнеят за любов – да дават и да получават. За да бъдат щастливи им е необходимо само да са уверени в чувствата на партньора си.

Т
Мъжете често си губят ума по тези дами и около тях винаги се навъртат поне по двама-трима обожатели, тъй като са изключително магнетични. Обожават флирта и секса и в нередки случаи са твърде търпеливи и наивни.

У
Дългите им връзки са гарант за спокоен живот. При тях от огромна важност е не това, което ги прави щастливи, а това, което ги прави нещастни. Най-нещастни може да ги направи връзката, изпълнена с конфликти.

Ф
Макар връзката с тези хора да е доста трудна, тя никога не е скучна. Много избухливи личности, но могат да бъдат и мъркащи котета. Често сменят настроенията си, а за да са щастливи в любовта, им е необходима драматична страст и променливи емоции.

Х
Имат изключителен усет към правилните решения, макар често да създават впечатление у околните, че са на всяко гърне мерудия. По отношение на любовта дамите, чието име започва с тази буква са чиста проба материалистки. За тях най-важното е половинката им да е богата и амбициозна.

Ц
Те са хората на крайностите – или ще ви направят страшно щастливи или ужасно нещастни. В това обаче пръст имат и партньорите им, тъй като, за да не са нещастни, трябва да ги обградят с внимание. Дори и да успеете да направите този човек ваша половинка, не ограничавайте свободата му.
Партньорите ви трябва да са наясно, че крайностите им винаги ще бъдат посрещани на нож от ваша страна. Именно поради тази причина най-добре би било да успеят да намерят златната среда.

Ш
Често имате усещането, че този свят не е вашият и някак си не успявате да се впишете в него. За дамите, чието име започва с тази буква с пълна сила важи мотото, че жената не трябва да бъде разбирана, а обичана.

Ю
Лесно се влюбвате и с лекота успявате да накарате някой да се влюби във вас. Въпреки това не сте сред привържениците на сериозните връзки. По една или друга причина успявате да държите мъжете на дистанция от вас, а след това се чудите защо не са нежни и грижовни. Нуждаете се от мъж, който не се страхува да покаже чувствата си.
Ще се чувствате безмерно щастливи, ако мъжът до вас ви разтърси за раменете и ви каже, че не само ви обича, а ви обожава и не може без вас.

Я
Дързост и смелост са думите, които ви описват най-точно. Нерядко сте и болезнено откровени. В същото време сте изтъкани от страст и умеете да разпалвате големи пожари в леглото. Необходимо ви е повече търпение и разбиране във връзките ви, тъй като езикът ви и без това е доста остър.
Най-добре ще се чувствате, ако съумеете да намерите партньор, който да не обръща внимание на дребните ви недостатъци, а успява да види цялостната ви прелест в картината, пише bg-astrology.net.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.