Тайни ритуали с огледала ще ви дарят с късмет и щастие

0
1075

Тайнствените ритуали с използването на огледала са познати от дълбока древност и са прилагани често за предизвикване на по-добър късмет или житейско щастие

огледала
Тайни ритуали с огледала за късмет

Огледалата са смятани за истинско чудо от древността до наши дни. Те са приемани като изключително мощни енергийни потоци. По тях мистични лечители и гадатели са предсказвали бъдещето, пише tia.bg.

В древен Тибет монасите са използвали огледалата за взиране в собствения си Аз и за настройване на собствените си енергийни потоци към тези на Вселената.

Един учен от Средновековието е останал популярен и до наши дни с диагностицирането на редица заболявания само чрез използването на огледало. Това е Теофаст Парацелс. Той карал хората да дишат в огледалото и така определял от какво е болен пациента. След това чрез тайнствени ритуали и загадъчни думи, той карал лошата енергия от болния да премине в огледалния му образ. Така човекът да възстанови своя имунитет и здраве.

Друг известен загадъчен ритуал с използването на огледала е предсказания за бъдещето, когато се направи точно в полунощ по пълнолуние. Митовете разказват, че в огледалата живеят душите на тези, които приживе са се оглеждали в тях. Ако в него е влязла отрицателна енергия, то огледалото е ледено студено при пипане. Аако запалите църковна свещ пред него, тя бързо загасва. Ако имате подобно огледало, то по-добре го изхвърлете, тъй като то ще ви носи само беди и тревоги.

Ако не сте сигурни каква енергия притежават огледалата във вашия дом, ще ви дадем следния лесно изпълним съвет, по който да подобрите енергийния баланс вкъщи. Вземете от църква малко светена вода. С нейна помощ измийте огледалните повърхности и се помолете за късмет и лично щастие. Винаги можете да изпробвате дали действията ви имат ефект с метода на запалване на църковна свещ пред огледалото ви.

Огледалата притежават и други мистични качества. Знаете, че ако в къщата има смъртен случай, то всички огледала трябва да бъдат покрити с плътни покривала. Смята се, че в последния си земен път към отвъдното, душата на починалия се оглежда в огледалото и може дори да остане да обитава бронзовото огледало.

Днес във всеки дом има по няколко огледала. Смята се, че най-добър късмет носят тези, които са с кръгла или елипсовидна форма. За лично щастие трябва да знаете, че в никакъв случай не трябва да поставяте огледалото над леглото си, тъй като по време на нощния си сън ние отделяме емоции, които трябва да достигнат вселената, а минавайки край огледалото, те се отразяват и се връщат обратно в него.

Друг важен съвет за късмет е в дома ви огледалата да бъдат винаги здрави и чисти. Смята се, че напуканото или счупено огледало носи лоша енергия и причинява тревоги. Помнете също, че огледалото в банята ви не трябва да оглежда тоалетната или кошчето за отпадъци, тъй като това също носи лош късмет.

Добре е да знаете, че винаги можете да разчитате на огледалото си в положителен аспект. Когато застанете пред него в добро настроение и отлична кондиция, не забравяйте да изчистите съзнанието си, да погледнете в огледалната повърхност и да се зарадвате на своето отражение. Емоцията, която излъчвате в този момент, ще ви донесе много щастие и положителен заряд.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.