Нарязан лимон на нощното шкафче върши чудеса

0
431

Ще забележите разликата още на сутринта

Със сигурност и през ум не ви е минавало какви чудеса може да свърши за вас един лимон, който сте нарязали предварително и сте поставили върху нощното шкафче в спалнята.

Този изумителен трик наистина върши чудеса и може да промени изцяло живота ви за кратко време.
Макар всички ние да сме наясно, че животът ни е подчинен на енергиите, малцина са тези, които наистина вникват в този факт.
Запомнете добре, че енергиите влияят не само върху здравословното ви състояние, а и върху финансовото, здравето и щастието като цяло.

В напрегнатото ежедневие, което живеем, отрицателната енергия ни бомбардира отвсякъде и стигаме до положение, в което едва се отлепваме от леглото сутрин и се чувстваме толкова изтощени, сякаш не сме виждали сън от дълго време.

чудеса
Ще забележите разликата още на сутринта

Всички ние се сблъскваме в ежедневието си с познати и непознати „кисели” хора – било то на работа или прибирайки се към дома.



Проектирайки проблемите си върху вас тези хора несъмнено нарушават енергийния ви баланс.
Ако искате да се избавите от този проблем, лимонът ще ви помогне. Той наистина върши чудеса за вас.

Нарежете два-три зелени лимона, поставете ги в чиния, която предварително сте поръсили със сол и ги оставете на нощното шкафче. Още на сутринта ще се почувствате като преродени и преливащи от енергия. Толкова лесно за изпълнение, а наистина върши чудеса, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.