Трагедия сполетя Лепа Брена – загуби майка си

0
520

Красивата сръбска певица Лепа Брена преживя една черна серия през 2014 г., която завършва със смъртта на майка й вчера

Една от най-талантливите сръбски певици, познати по целия свят и особено в България, Лепа Брена, преживя пореден удар от съдбата – загуби своята майка. Тази трагедия стана вчера, когато международните медии споделиха за черната загуба на Лепа Брена. Новината е била потвърдена специално за сръбското издание БЛИЦ от говорителката на звездата, цитирана от Хотарена.

Ифета Яхик е починала на 81 години. Съобщението за смъртта на майката на фолк дивата не е било толкова изненадващо, тъй като възрастната жена е боледувала тежко от известно време.

lepa brena
Лепа Брена преживя най-голямата трагедия в живота си – загуби своята майка

Ифета страдаше от непосилни болки в краката и гръбнака. В началото на пролетта се наложи да й бъде направена спешна операция на коляното в болница в Тузла. След като се възстанови от интервенцията, майката на Лепа Брена бе преместена в Белград, за да може дъщеря й да бъде край нея. Това преместване се оказало тежък психологически удар върху възрастната жена, която така и не могла да свикне с чуждата обстановка.

Красивата Брена винаги е споделяла, че чувства майка си много близко. Двете са имали през целия си живот много силна и крепка връзка помежду си и са оказвали нужната подкрепа една на друга. В знак на благодарност Лепа Брена дори посвети последния си албум на майка си тази година.



Певицата разкри, че 2014-та година е донесла много мъка за нея и семейството й. Поредният жесток удар на съдбата е смъртта на майка й. Трагичната новина дошла по време на лично празненство на Лепа Брена и мъжа й Бобо.

Близки до семейството споделят, че бащата на Лепа Брена е починал преди 4 години. След този момент за Ифета Яхик започват да се грижат не само певицата, но и брат й и сестра й – Фарук и Фикета.


сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.