Питон изяде заспал човек (ФОТО)

0
421

Хората останали потресени от гледката

Светът бе разтърсен от новината за питон, който погълна заспал на улицата човек.

Инцидентът се е разиграл в Индия. Жертвата на големия четири метра питон бил пийнал солидно количество алкохол, но преценил, че не му е достатъчно и се запътил към магазина за спиртни напитки, за да си купи още.
Така и не успял да се добере до търговския обект и заспал на улицата.

Огромният питон първо удушил жертвата си, а след това бавно я погълнал.

Няколко часа след случката огромният питон, който преял и останал на място бил забелязан от местни жители, които уведомили властите.



питон
Хората останали потресени от гледката

Свидетели на инцидента разкриват, че останали шокирани от гледката.

По очертанията на питона ясно си личал контурът на човешкото тяло.
Видни зоолози твърдят, че след като питонът е преял, не е могъл да изпълзи от мястото. За съжаление, огромното влечуго било забелязано твърде късно и нямало никакви шансове жертвата да е жива.

Разтърсващият инцидент се е случил в индийския щат Керала, който заради красивото си крайбрежие Гоа, ежегодно привлича огромен брой туристи.
Властите в Индия непрекъснато апелират туристите да не забравят за опасностите, които ги грозят и да бъдат особено внимателни и с изострено чувство за самосъхранение.

Това не е първият случай, в който питон поглъща нещо толкова голямо. Местните власти са регистрирали десетки случаи, при които влечугите са поглъщали кози, прасета и кучета, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.