Искате да сте слаби-яжте по едно яйце на ден! (Гарантирано ставате манекени)

0
501

Искате да сте стройни и привлекателни-яжте всеки ден по едно яйце

Яйцето помагат да свалим излишните килограми. Това не е приумица, а вече научно доказан факт. Яйцата ни помагат при желанието ни да се видим като манекени. Кокошият продукт е в основата на много диети, а учени са установили, че помага да стопим излишните килограми. Едно яйце на ден ни прави да станем слаби и стройни, и да върнем младежкия си вид.

Според учените консумирането на яйце всеки ден има много ползи за организма, но също в този списък влиза и топенето на мазнините. Диетолозите са установили, въпреки че яйцето има малко калории, има високо съдържание на протеини и е в основата на здравословното хранене.

Отслабване с яйце е гарантирано
Отслабване с яйце е гарантирано

Витамините Д и В12 също се съдържат в яйцето, както между впрочем и наличие на селен и основни аминокиселини. Антиоксидантите, които също съставляват съдържанието на яйчния продукт предпазват очния нерв, както и от ослепяване.

А спецовете от Канада установили, че с яйце се отслабва, след като в експеримента участвали две групи. Тези, които хапвали на ден по едно яйце много бързо топели килограми, отколкото другата група.



До този извод са стигнали преди известно време и американски учени. Те разбрали, че хора, които консумират на закуска яйце и нискокалорична диета, в норма от осемстотин калории на ден, отслабват много по-бързо от други, които не слагат на трапезата си кокошия продукт. Ако сутринта си хапвате от яйцето, неусетно ще намалите калориите на половина или те ще станат общо четиристотин.

Причината е, че яйцето засища организма и вие ще се нуждаете от намалено количество храна, което рикошира върху вашето тегло и така неусетно придобивате мерките на манекена.

Дори световно известни модели, ако искат бързо да влезнат в норма приемат няколко дни от кокошия продукт, преди ревюто по модните дефилета. Резултата винаги е зашеметяващ. Този метод е изпробван и гарантиран, остава и вие само да го изпробвате!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.