95-годишен пчелар: Магическата рецепта гарантира дълъг живот и „гони” болести! (Уникална е)

0
571

95-годишен пчелар сподели рецепта за дълголетие

95-годишен пчелар разкри как с тази рецепта е доживял до достолепна възраст, без да страда от никакви болести. Той се казваше Георги Тодоров от Пловдив. Старецът, на когото не му личаха годините, ходеше изправен, не пиеше никакви хапчета, твърдеше че не познава що е това болест и се грижеше за сто и четиридесет кошера.

Казваше, че само като прибира меда му идва на помощ неговата дъщеря. През останалото време пчеларят не се нуждаел от никакви помощници и сам се грижил за продукцията, която получаваше от жужащите работнички.

Рецепта с мед гони всички болести
Рецепта с мед гони всички болести

Всички пчелари в страната го почитаха и уважаваха не само заради достолепната му възраст, но и защото знаеше повече за пчеларството от всеки друг.

Той имаше два пчелина. Единият се намира в брезовското село Тюркмен. Другият е разположен на различен край – в село Смилец, община Стрелча.



Дядо Георги разкри рецептата за дълголетие, която го спасила не само от редица болести, но му дава сили да бъде жизнен, здрав и много подвижен.Той стриктно спазвал тази уникална медна рецепта и затова приживе бе толкова жизнен и здрав.

Ето и съставките на „чорбата”, както я наричаше възрастния пчелар. Взима се килограм мед, един килограм лимони и 200 грама пчелен прашец. Ломоновият сок се изстисква върху прашеца, за да се разтвори.

След което сокът и прашецът се разбъркват с меда. Така сместа престоява 24 часа. После към нея се прибавя 250-300 грама сусамов тахан и се разбърква много добре.

По желание към нея могат да се прибавят и две пакетчета канела. От тази смес се взима сутрин и вечер по една супена лъжица и се разтваря във вода, в която сме сложили предварително една лъжица ябълков оцет. Чашата с отварата се изпива половин час преди хранене. Рецептата е уникална и действа безотказно, което го доказа и с живота си 95-годишния пчелар дядо Георги.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.