Шок експеримент: Възкресяват мъртъвци!

Между нас скоро може да се разхождат зомбита, светът е разтърсен от научния експеримент

Изглежда хората никога няма да се откажа да превишават възможностите си, дадени от природата и този експеримент го потвърждава още веднъж.

Ние искаме да надникнем във всяка тайна, че дори и в задгробния живот, за да се уверим, че сме по-силни и от Бог. Дали вярвате в него, или не, няма особено голямо значение, защото скоро между нас може да се разхождат зомбита, които ще разказват за преживяванията си след смъртта.

Компанията Филаделфия Биокварк вече се е сдобила със зелена светлина от Националния институт по здравеопазване в САЩ,

Експеримент
Експериментът е шокиращ

да започне да провежда шокиращи експерименти с мъртъвци. Те ще текат в индийския медицински център Анупам. 20 души ще участват в лабораторните проучвания, а целта ще е те да бъдат възкресени.



Проектът носи името ReAnima ще продължи в рамките на шест седмици. През това време пациентите, които се намират в състояние на клинична смърт, ще бъдат поддържани изкуствено към живота с помощта на специална апаратура и екипът ще се стреми да ги съживи.

Вестник „Телеграф“ разгласи информацията, че индивидите, които ще бъдат тествани вече са обявени за мъртви. Подбрани са случаи на смърт след травма на главата, тъй като експертите ще искат да проверят дали централната нервна система има начин да се регенерира.

На теория се счита, че стволовите клетки на мозъка имат функцията да се възстановяват, но това предстои да бъде доказано. За момента има успешни примери само сред животните, при които израстват нови крайници на мястото на изгубените.

Учените ще впръскат разтвор на базата на пептиди и стволови клетки, като допълнително ще стимулират нервната система чрез лазери. Изпитанията ще продължат с наблюдения в очакване на някакви признаци за регенерация на гръбначния мозък на пациентите, особено в горната му част, която отговаря за дишането и сърдечната дейност.

Мнозина не споделят оптимизма на фирмата, заела се с преследването на резултати от подобни опити. Въпреки че те са оправдани в името на медицината, която би могла да бъде издигната на едно свръх ниво, а нараняванията по главата вече да не са несъвместими с живота, опасността от предизвикан апокалипсис е налице, смятат скептиците.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.