Направете си розова супа – ще останете удивени (страшно вкусна рецепта)

0
473

Тази розова супа е истинска наслада за небцето и стомаха

Предлагаме ви една рецепта за супа, която първо може да ви се стори странна, но е разкошна вкусотия. Това е розова супа, а защо се казва така, ще разберете още сега.

Ето необходимите за нея продукти и как да си я направим вкъщи.

супа
Розова супа се прави лесно и става много вкусна

Трябват ни две глави червено цвекло, една краставица, четири твърдо сварени яйца, две кофички с кисело мляко, една кофичка вода, половин връзка копър, три скилидки чесън, сол на вкус.

Първо обелваме цвеклото, измиваме го хубаво и го поставяме да се вари в подсолена вода за около 15 минутки. Докато го чакаме, си нарязваме краставицата на кубчета и сваряваме яйцата.



Свареното вече червено цвекло и обеленият чесън се настъргват на едно ренде, а в купа отделно смесваме цвеклото, киселото мляко, чесъна, копъра, солта, водата и две от вече сварените яйца, но нарязани и те на кубчета.

След като сме смесили всички тези продукти, разбъркваме ги много хубаво и ги оставяме да се охладят добре в хладилника. Когато супата изстине, вече е чудесна за консумация и я сервираме с няколко парчета от другите сварени яйца, които просто пускаме вътре за красота и вкус.

Тази розова супа става не само много, ама много вкусна, но и адски полезна. А, както е хубаво изстудена и свежа, е идеалното ястие за всеки ден в предстоящите след месец-два летни жеги.

Пожелаваме ви да си я хапнете с огромна наслада и добър апетит на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.