Здравето на Мария Илиева е в критично състояние

0
303

Тя стигнала до това положение заради опита да зачене ин витро

Певицата Мария Илиева се бори със сериозен здравословен проблем.

Запознати посочват, че Мария Илиева се е превърнала в жертва на хормонална терапия. Припомняме, че в края на миналата година певицата се подложи на процедура за ин витро зачеване, която даде неприятен страничен ефект.

В продължение на два месеца музикалната звезда приемала хормонални таблетки, с които трябвало да балансира хормоните.

Вместо това обаче се получил неприятен страничен ефект – лицето й се окосмило доста неприятно и то най-вече в зоната на бакенбардите, където тъмните косъмчета се забелязват твърде много.



Мария Илиева
Тя стигнала до това положение заради опита да зачене ин витро

Заради цялата тази одисея Мария Илиева се подложила на редица процедури с фотоепилация, за да се избави от неприятния козметичен ефект, появил се в резултат на хормоналната терапия.

Певицата била принудена да опита и други начини, тъй като с пудра или фон дьо тен било невъзможно да прикрие тези несъвършенства.

И до днес изпълнителката продължава да ходи два пъти месечно в известни столични салони, където да премахват нежеланото окосмяване по брадичката и бакенбардите й, както и по задната част на врата й.
Тези процедури костват на певицата по 1 800 лева всеки месец.

Тя обаче е принудена да ги дава, тъй като както всяка дама, така и тя иска да изглежда добре, още повече че професията й зависи до голяма степен от това, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.