Вижте кой наследява богатството на Стефан Шарлопов

0
320

Хотелиерът вече е избрал кое от децата му ще наследи бизнес империята

Вече е ясно кой ще наследи богатството на известния бизнесмен и хотелиер Стефан Шарлопов.

Стефан Шарлопов, който към днешна дата се изявява в ролята на шеф в тв предаването „Звездни стажанти” вече е наясно кое от общо петте му деца ще наследи огромната бизнес империя, която е успял да изгради през годините.

Хотелиерът разкрива, че най-малката от общо трите му дъщери – Стефани проявява интерес към финансовите средства още от ранна детска възраст.
Той е убеден, че малката госпожица е родена за икономист и притежава невероятен нюх към бизнес делата, което проличало още от самото начало.

Стефан Шарлопов
Хотелиерът вече е избрал кое от децата му ще наследи бизнес империята

Стефан Шарлопов признава, че е останал много изненадан, когато Стефани била твърде малка и му заявила, че обича не само да изкарва, а и да харчи пари (нали все пак е дама).
Тази заявка хотелиерът помни изключително ясно и е убеден, че именно тя ще съумее да управлява правилно бизнес империята му, пише pik.bg.



Припомняме, че преди време хотелиерът разкри пред Лора Крумова и Галя Щърбева в предаването „Комбина” как е направил първия си милион.
Той е от малкото българи, които са уверени, че с труд и желание, човек може да постигне всичко. Не се спира пред трудностите и продължава напред.

Сподели, че най-добрият му приятел, който е от Смолян е безработен от няколко месеца, но не му помага с нищо, тъй като според него това е унижение.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.