Вижте извънземните градове на Венера (ВИДЕО)

Уфолозите не се примиряват и са готови на всичко, за да докажат на света, че съществуват извънземни

Крайно време е да излязат доказателства за съществуването на извънземните и то да са такива, че дори и най-заклетите скептици да не могат да ги отрекат.

На Венера има извънземни градове, твърди уфолог
На Венера има извънземни градове, твърди уфолог

В мрежата последните дни е особено оживено поради едно видео, което публикува известен уфолог. Съдържанието му е повече от уникално – мъжът е направил откритие, че на Венера има градове. Експертът е популярен основно със своя псевдоним mundodesconocido и определено превърна твърденията си в световна сензация.

Съоръженията са огромни и са изкуствено създадени, тоест дело на разумни същества. След като сме напълно наясно, че земляните не обитават планетата Венера, то остава на нея да се намират други раси, които се грижат да имат подслон, а може би в базите се провеждат и някакви експерименти, гадаят учените.



Уфологът, натъкнал се на находката, счита че се касае за високотехнологично развити създания. Той се е сдобил и със снимките от сондата Магелан, която проучваше Венера още през 1989 г., чийто анализ показал, че са налице сведения за извънземна дейност върху повърхността й.

Изследванията са му отнели години, но внимателното наблюдение на кадрите довело до сериозни заключения. Откритите сгради на Венера по всяка вероятност са жилищни комплекси, но към тях може би има и помещения, които се използват с цел работа.

Космическите биолози все така отхвърлят версията на уфолога и са на мнение, че на Венера няма никакви следи от живот и цивилизация. Може би е въпрос на време думите му да се докажат на сто процента, стига да не се окаже, че формите на Венера са образували се вулканични потоци в течение на милиарди години, както смятат някои.

Противоречивите информации са причината хората да са разделени на два лагера и да се съмняват в наличието на интелект извън пределите на Земята.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.