Проверете: Има ли духове на починали във вашия дом?!

Вярвате или не, духове на починали хора може да са се настанили във вашия дом и да влошават енергията му

Всяко семейство има близки хора, чийто духове вероятно ги посещават от време навреме.

Вие може никога да не разберете за тези преживявания, а може и да ви се отразява косвено, без да подозирате, че се дължи на такова невидимо присъствие.

Духове на починали близки търсят лошите места в дома ви
Духове на починали близки търсят лошите места в дома ви

Според някои фън шуй специалисти, редно е в къщата и да се стремите към хармония и благоденствие, а това определено зависи от вашите усилия.



Дори да нямате възможност да закупите ново обзавеждане, в ръцете ви е това да го поддържате и да се грижите от апартамента ви да струи красота. Чистотата, подреждането, проветряването са задължителни. Ще се запитате какво общо има това с духовете? Ако ъглите ви са затрупани от вещи, там се застоява негативна енергия, която привлича към себе си и същества от отвъдното.

Трудно е да срещнете духове на починали близки в коридора или очи в очи, защото те самите не желаят да ви притесняват и избират закътани места, където има прах, влага и е тъмно. В ъглите на стаите обикновено се събира достатъчно мръсотия, а ако те са недостъпни и задръстени от различни видове покъщнина, то вие със сигурност ги почиствате изключително рядко.

Така добрата енергия не циркулира и не успява да премине през цялото пространство, което обитавате. Отстранявайте праха и не позволявайте да се стига до такова положение. Не само заради евентуални посещения от духове, а поради причината, че това рефлектира върху ежедневието ви, върху връзката ви, върху финансовото ви положение.

Източните учения са категорични, че трябва да обръщаме внимание на дома си, ако искаме да ни върви. В никакъв случай не е удачно да редим вещи под леглата си, да запълваме всяка възможна ниша над гардеробите си, нито да се ограждаме с непотребни ни дрехи или битови уреди.

Ако нещо привлича погледа ви и ви дразни, значи очевидно не му е там мястото. Разчистете, осигурете място за нахлуващия въздух, за светлината, а след това веднага ще почувствате облекчение и спокойствие.

 

 

 

 

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.