Стойчо Керев разкри пред зрителите непознати светове (ВИДЕО)

0
1822

Журналистът Стойчо Керев отново завладя зрителите на “Новото познание” с изключително интересен гост, който разкри пред нас непознати светове

Джорджия Николова е публицист и автор. Тя има сензитивни способности и умее да контактува с Вселената.

Кой е Създателят на всичките светове?

Това е главната тема, която Стойчо Керев и  Джорджия Николова разискват в продължение на 30 минути.

Един изключително интересен момент в битието на всеки човек е храненето.Ние сме свикнали да ядем, за да задоволяваме нашите потребности за засищане, но всъщност ние не се храним.

Докато ние ядем, осъществяваме изключително дълбока връзка с Твореца чрез храната, която поглъщаме. Но ние не се храним правилно, затова не можем да осъществим и правилна  връзка.

Точно с този проблем Джорджия Николова се занимава в момента и крайният резултат ще бъде книга, която предстои да излезе.

Стойчо Керев
Стойчо Керев за пореден път удари в десятката

Целта на тази книга е да даде ценни съвети и напътствия как да приготвяме и да приемаме храната, така че да можем чрез нея да осъществяваме още по-близка връзка с Твореца.

Общуването с Господ посредством храненето се извършва като подсъзнателно действие.

В момента, в който ние осъзнаем някакво наше действие като подсъзнателно, можем да се лишим от него.

Точно по тази причина има хора, които на определен етап от своя живот са успели да се откажат от прием на храна.

Друго интересно неща, на което гостенката на Стойчо Керев обърна внимание е телепатията.

Този процес е наречен още като интуиция, вътрешен глас, усещане.

Стойчо Керев
Стойчо Керев и Джорджия Николова

Именно по този начин ние извършваме общение с Господ.

Онзи вътрешен глас, който ни нашепва определени неща.

Стойчо Керев постави въпроса какво е имало преди да се появи Бог.

Джорджия поясни, че хората, които задават подобен въпрос все още не са изминали пътя, следствие на който да разберат какво точно представлява Творецът.

Дори и един човек да научи дали ние сме създадени първо, а след това Бог или пък е станало обратното – първо се е появил той, а след това е създал всички нас, това познание не му върши никаква работа.

Понеже в последните години се заговори, че геномът на човека – Хомо Сапиенс е създаден чрез намеса на извънземен разум, дали това не изключва вероятността ние да не сме творения на Господ.

Стойчо Керев
Джорджия Николова

Джорджия поясни, че дори и извънземните да са направили човека такъв, какъвто е, тях пък ги е създал Господ, така че ние отново отиваме към него.

Всеки човек притежава изключително много информационни полета, които насочват към заключението, че имаме определена функция.

Джорджия даде един изключително любопитен пример.

Много пъти в хилядолетната история на човечеството от други цивилизации на Земята са се раждали напреднали същества, които носят тук определена енергия и ново познание.

Докато тези същества пребивават тук в земна плът, те самите също търпят развитие, защото натрупват познание, което в техните измерения или галактики не могат да имат, понеже там се води друг тип съществувание.

По този начин ползата е двустранна – както за човеците, които правят еволюция, така и за напредналото същество, командировано тук на Земята.

Още интересни и любопитни факти можете да научите от видеото от въпросите, които Стойчо Керев поставя и от отговорите на Джорджия Николова.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.