Отслабване според зодията-част първа (Резултатите са убийствени)

0
321

Отслабване според зодията е супер ефективно

Отслабване според това коя зодия си, гарантира сваляне на килограми. В това са категорични астролозите. Спецовете са убедени, че всеки организъм е индивидуален, но принадлежността към една зодия дава общи насоки и храни, които могат да се използват в нелеката битка с килограмите.

Ето правилата за вашия знак. И ако ги изпълнявате, гарантирате си тънка талия.

Огненият Овен започва бързо с диетите, но също толкова бързо катапултира. Слабата им страна е нервната система, оплакват се и от главоболие и безсъние. Те трябва да избягват да се хранят с тестени изделия, енергийни напитки, кафе, мазни и пържени храни. Добре е да консумират повече плодове и зеленчуци, пълнозърнести храни, нетлъсти меса и риба, пиле, както и млечни продукти. Пикантните ястия също отговарят на буйния им темперамент.

Отслабване според зодията
Отслабване според зодията

Билкови чайове, фрешове и минералва вода е добре да пият постоянно. Най-добрият им разтоварващ ден за зодията е през вторник.



Телец е лакомника в зодиака. Той обича да хапва вредна храна и в големи количества, затова често за с повече килограми. Диетите за тях за табу, затова е необходим някакъв хранителен режим. Не се препоръчват за Телците мазни и пикантни храни, чипсове, бира, сладки, тестени изделия. Добре е да пият чай и минерална вода. На масата да слагат най-вече пълнозърнести храни, плодове и зеленчуци, без картофи, а от месото-пилешко и пуешко. Най-добре е да не хапват нищо в петък.

Близнаците обичат да си похапват забранени храни, но и да експериментират с нови вкусове. Коктейли с алкохол, кафе и газирано да не приемат. Вместо това да ги заменят с чайове и минерална вода. Добре е да се хранят на малки порции, но често. В менюто им да присъстват най-вече варива. Разтоварващ ден за тях е в сряда.

Рак е естета на зодиака, дори в храненето. Често залитат по кулинарни изкушения. Не търпят некачестване храна, предпочитат да си приготвят гозбите сами. Захар и захарни изкушения, бира и бял хляб са забранени за диетата им. Да наблягат най-вече на пълнозърнести храни, риба, млечни продукти, плодове и тъмнолистни зеленчуци. Да пият повече фрешове и минерална вода. Добре е да си почиват от храната в понеделник.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.