Отслабване според зодията-втора част (Пробвайте, оставате поразени от ефекта)

0
376

Отслабване според зодията e гарантирано ефикасно

Отслабване може да се получи и така, чрез зодията ви. Зодията също ни показва начин как да се простим с излишните килограми. Учените са установили, че има връзка между това, към коя зодия принадлежим и най-подходящия за целта хранителен режим, с който топим излишните килограми.

Девата е невероятна, реши ли че трябва да отслабне. Това е една от зодиите, които подчиняват живота си на определени режими и правила. Този земен знак дори става аскет, когато предположи, че има още какво да се желае за стройното й тяло. Противопоказни й са кафето и захарните изкушения. В хранителния й режим да преобладава нискомаслени млечни продукти, сурови и варени зеленчуци, ядки, пълнозърнести храни и сушени плодове. Добре е да се разтоварва в сряда. За предпочитане е да пие чайове, фрешове и минерална вода.

Отслабване според зодията е гарантирано
Отслабване според зодията е гарантирано

За Везните храненето е празник. Хранят се бавно и продължително, прекаляват с любимите ястия. Шоколад и алкохол им се забранява. В менюто си да включват нискомаслени млечни продукти, варива, ядки, тъмнозелени зеленчуци, свежи и сушени плодове. Добре е да си почиват от храната в петък.

Скорпионите налитат на силно калорични храни и обичат да си хапват нощем. Този воден знак залита по пищните трапези и чревоугодничеството. Пикантните храни и подправките им доставят неимоверно удоволствие. Представителите на зодията често са с наднормено тегло. В диетата е хубаво да консумират повече пълнозърнести храни, риба, пиле, свежи плодове и зеленчуци. Разтоварващ ден за тях е вторник. Да пият повече чайове и минерална вода.



Стрелците обичат обилната и разнообразна храна. Диетите за тях са начин да се депресират, да се чувстват комфортно. Нещо, което те обожават. Захарни изкушения, сметана, алкохол, сосове не трябва да включват в ежедневието си. Ако искат да останат стройни, добре е да наблегнат на никскомаслени млечни продукти, нетлъсти меса, зеленчуци и плодове. Ден без храна за тях е най-подходящ в четвъртък.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.