Отслабване според зодията – трета част (Превръщате се в манекени)

0
312

Отслабване според зодията ви гарантира стройна визия

Най-ефикасният начин за отслабване е чрез зодията. Козирозите са работохолици. Те са хора, които за нищо не света не пропускат обяд. Те не са от страстните почитатели на диетите. Хранителните режими само усложняват живота им, защото те нямат нито време, нито нерви да ги спазват. За тях е противопоказно да се хранят със солени и пикантни храни, както и да използват в храната си голямо количество сол.

Ако искате да отслабнете, щом сте представител на зодия Козирог, то наблегнете повече на риба, пиле, нискомаслени храни. Ако искате да стопите трайно излишните мазнини, тогава е добре да си хапвате повече зеленчуци и плодове, както и ядки.
Подходящо е да пиете билкови чайове и минерални води повече.

Отслабване чрез зодията е гарантирано
Отслабване чрез зодията е гарантирано

Водолеите са от тези представители на зодиака, които предпочитат да се хранят повече с „духовна” храна и често забравят да се хранят с друго. Те не се нуждаят от специални хранителни режими, добре е просто да приемат храна на малки порции и така ще запазят стройния си силует.

На трапезата си този въздушен знак трябва да слага повече риба и рибни продукти, както и соеви продукти. В дневното им меню е добре да присъстват повече пълнозърнести храни, тъмнозелени зеленчуци, повече плодове и ядки, както и сушени плодове.От храните, които им се забранява или поне не се препоръчва, за да отслабнат, това са мазни и пържени ястия. Добре е да пият повече минерална вода. Денят, който е най-добре да се разтоварят от приемане на всякаква харна е събота.



Рибите са от тези представители, особено на нежния пол, на които всичко „им се лепи”. Много са капризни към храната и не могат да спазват диети. Просто не им се отдава да бъдат толкова постоянни и стриктни. Черният дроб и бъбреците са органите, които най-много страдат. Забранено им е да консумират солени храни, сол, както и алкохол.

Четвъртък за тях е най-добрият разтоварващ ден. Рибите топят излишните тлъстини, ако в дневното им меню присъства повече пълнозърнести храни, млечни продукти с ниско съдържание на масленост, риба и морски деликатеси. Храните, които извайват фигурата на Рибите са още пилешко месо, яйца, плодове и зеленчуци. Минералната вода също топи излишните тлъстини и прави представителите на водния знак стройни, слаби и привлекателни.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.