90-годишната баба Гинка: С тази смес не знаете що е болест и лекарства! (Уникална е)

0
806

Баба Гинка Трифонова от село Лехчево не знае що е болест с тази смес

90-годишната баба Гинка има чудодейна смес за здраве. С нея тя се е прочула не само в родното си село, ами и в околността. Рецептата за чудния цяр възрастната жена е наследила от своята майка, тя от нейната и така поколения назад не знаят що е това болест, лекарство, настинка или по-сложни заболявания.

„Ако мога, ще излекувам целия свят. Помагам на всеки, потропал на моята порта. Не давам пари за скъпи лекарства, а те са само химия и вместо да помагат, разболяват. А ние пълним джобовете на недобросъвестните хора”, често казва лечителката. Тази смес за здраве й е донесла благословията на стотици хора, които тя е излекувала. Възрастната жена твърди, че „бърканицата“ се приготвя лесно, не струва скъпо и за нея са необходими само точни съставки и упоритост, за да се приема природното лекарство.

С тази чудодейна смес болестите бягат през глава
С тази чудодейна смес болестите бягат през глава

Народният илач, изцяло с продукти на природата, помага както при анемия, пневмония, така и при по-тежки болести, лекува грип, обикновена настинка и още хиляди неща. С тази невероятна рецепта ние се сдобиваме с енергия, сила, гарантира ни дълголетие, чисти организма ни от вредните шлаки, прави ни млади и жизнени, разкрива баба Гинка Трифонова.

За приготвяте на сместа са ни необходими два лимона, два кромида, 50 г зърна от коприва и половин буркан мед, но не захаросан и 100 г орехи. Кромидът се настъргва на ренде, лимоните се изстискват, орехите се счукват на ситно. След това взимаме по-голяма купа, в която първо изсипваме меда, после настъргания кромид, лимоновия сок и накрая счуканите орехи.



Всичко това омесваме много добре. Баба Гинка се кълне, че ако всеки ден взимаме по четири-пет лъжички от това чудо половин час преди хранене, цяла зима болест няма да ни лови. Ако в момента ни мъчи грип или дори пневмония, те ще отшумят само с едно мигване, кълне се лечителката от село Лехчево.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.