Месецът на раждане издава много за характера на дамите

0
526

Дамите родени през февруари, са изключително романтично настроени, но пък са склонни към чести промени в настроението

Дори не предполагате колко много може да издаде за характера на дамите месецът, в който са родени.

Спрямо рождения месец може да се определи какъв тип дама имате до себе си и да се разкрие голяма част от истинската й същност. Ако се съмнявате в това твърдение и си мислите, че дамите не могат да бъдат определяни по този начин, прочетете следващите редове и ще се убедите, че грешите.

ЯНУАРИ
Дамите, появили се на бял свят в първия месец от годината са изключително амбициозни и това е най-ярката им черта.
Те са много сериозни и критични и в нередки случаи дори биват определяни като консервативни.
Не очаквайте от тях да покажат открито чувствата си. Общуват основно с хора, които са на интелектуалното им ниво и споделят гледните им точки.

дамите
Дамите родени през февруари, са изключително романтично настроени, но пък са склонни към чести промени в настроението

ФЕВРУАРИ
Дамите родени през февруари, са изключително романтично настроени, но пък са склонни към чести промени в настроението.
Често се чувстват неразбрани и околните трябва да се отнасят към тях с огромно търпение. Мисленето им е по-скоро абстрактно. Никога не прощават предателство, така че обмислете добре всяка стъпка.



МАРТ
Те притежават неподправен чар. Не се влюбват лесно, но влюбят ли се, са отдадени докрай на половинката си.
Изключително мили и нежни са до момента, в който някой не ги разсърди. Те са отлични спътници в живота.

АПРИЛ
Думата, която определя най-точно дамите родени през април, е дипломатичност.
Та са изключително комуникативни и притежават невероятни социални умения.
Слабата им страна е, че нерядко показват признаци на самосъжаление. Освен това страдат от спорадични изблици на ревност, които често пъти са без причина. Ако спечелите доверието им, ще спечелите и безусловната им любов.

МАЙ
Родените през май дами са решителни и не правят и крачка в страни от принципите си. Обикновено биват определяни като жени с труден характер, но не може да се отрече, че външният им вид е прекрасен. Тази им страна ги превръща във фатални за мъжа, който се влюби в тях.

ЮНИ
Дамите, появили се на бял свят през юни са изключително любезни, с огромно въображение и екстровертни. Техният най-голям недостатък е, че често говорят, преди да помислят. Откровени са до болка и предпочитат да кажат истината в очите, отколкото зад гърба. Често използват мъжете в любовта като играчки.

ЮЛИ
Това несъмнено са най-загадъчните, интелигентни и искрени дами, които можете да си представите. Освен това те притежават невероятен чар и красота. Изключително учтиви са и се стремят да избягват конфликтите. Това, към което не остават безразлични и не могат да се примирят е измамата. Човекът, който веднъж ги предаде може да е сигурен, че вече категорично е извън живота им и няма връщане назад.

АВГУСТ
Егоцентризмът и щедростта при тези дами са съчетани по уникален начин.
Принципно тези жени са родени победителки и е добре да избягвате да се конкурирате с тях, за да не се разочаровате.
Притежават страхотно чувство за хумор, но не търпят подигравки. Ако направите грешката да се подиграете с тях, така ще ви подредят, че свят ще ви се завие.
Щом се съберат с компания се превръщат в център на вниманието. Без никакъв проблем правят така, че мъжът, когото са си харесали да си изгуби ума по тях.

СЕПТЕМВРИ
Изключително щедри, но въпреки всичко имат отличен контрол върху себе си. Изглеждат впечатляващо. Никога не преглъщат предателството и не се примиряват с него под каквато и да е форма. Ако ги обидите, изневерите или лицемерничите, ще си платите доста скъпо. Достатъчно са самокритични и очакват пълно себеотдание и от партньорите си.
Запомнете, че не са момичета за една нощ и не си правете излишни илюзии, за да не паднете отвисоко. Те остават докрай с мъжа, който успее да им докаже безусловната си любов.

ОКТОМВРИ
Дамите, родени през октомври се отличават от останалите с изключително силния си характер. Макар да са много емоционални, почти няма да ги видите да си позволят да плачат пред други хора. Проявяват огромно внимание към околните и очакват същото отношение и към тях. Страхуват се да не бъдат наранени. Често се превръщат в обект на завист от страна на други дами, тъй като са изключително умни.

НОЕМВРИ
Имайте предвид, че няма дама, която да е родена през ноември и да не е брутално откровена. Ако не искате да чуете истината, по-добре да не ги питате за мнението им, за да не останете разочаровани. Лесно могат да изобличат околните в лъжа, тъй като винаги са една крачка преди тях. Не си играйте с тези жени, ако не искате да си изпатите. Заигравките с тях не са добра идея, тъй като горко ще съжалявате.

ДЕКЕМВРИ
Дамите, появили се на бял свят в последния месец от годината са невероятни късметлийки във всяка една сфера от живота.
Почти винаги излизат победители от всяка една ситуация, при все че са доста нетърпеливи. Могат да повдигнат настроението ви за части от секундата, което ги превръща в перфектна компания.
Позитивни и сърдечни са и са готови да привлекат благополучието на своя страна дори с риск да бъдат наранени, пише delo.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.