Какво му има на времето – изкуствени ли са екстремните промени?

Напоследък не можем да се похвалим с приятен климат, забравихме какво е пролет, времето е изключително нестабилно и промените настъпват внезапно

България е характерна със своя умерен климат, който включва четири сезона, ясно разграничени и с плавен преход между тях.

Реално обаче не помним откога това не ни се е случвало, защото времето, както обичаме да казваме, се побърка. Какво му има?!

Има ли изкуствена намеса във времето?
Има ли изкуствена намеса във времето?

Отговорът трудно може да бъде категоричен, тъй като от едната страна са учените, а от другата стоят любителите на конспиративните теории.



Доколко тези екстремни промени са естествени, или се дължат на някаква външна намеса, никой не може да заяви категорично към момента. Факт е, че хората влияят значително на природата, а последствията по всяка вероятност са напълно очаквани и обясними.

И все пак, резките обрати във времето създават почва за множество съмнения и нестандартни хипотези. Със сигурност сте чували за ХААРП, а и сте наблюдавали онези странни химически следи в небето. Последното актуално предположение гласи, че времето и неговите аномалии са провокирани от психотронно оръжие. Изглежда тезите стават все по-мистериозни и заплетени, а безсилието на специалистите да намерят логични причини за случващото се, допълнително ги подхранва.

За функционирането на такова оръжие на наша територия се заговори активно преди месеци. То било насочвано редовно в няколко големи градове, а резултатите ги забелязваме и сами по здравословното си състояние, по масовите депресии и самоубийства, по налудничавите прояви, които нито имат аналог, нито има предварителни подсказки за тях.

Оказва се, че за кризата във времето психотронното оръжие също може да има принос. Честите потопи, градушките и гръмотевичните бури нанесоха огромни щети на земеделците, а те не могат по никакъв начин да опазят продукцията си. Дори и да следят метеорологичните прогнози, с намерението да вземат някакви мерки, впоследствие времето поднася такива изненади, че на практика са с вързани ръце.

Въпросите около нетипичните синоптични събития остават отворени, а и няма да спрат да вълнуват обществеността. Дали природата си играе с нас, или има изкуствена намеса, може би ще узнаем в бъдеще, стига истината да не бъде потулена.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.