Лятото идва, не се харесвате! (С тези златни правила ставате богиня)

0
302

Три златни правила са необходими, за да изваете тяло на богиня

Лятото идва, но с тези три златни правила ставате неустоими. За да станете стройни за лятото и морето нее необходими да се подлагате на драстични диети. Гаджето ще се влюби още повече във вас, а мъжете на плажа тайничко ще ви следят с поглед, стига да спазвате тези три златни правила.

Първото е, бойкотирайте апетита си. Да, правилно сте разбрали . Това става, като на всеки три часа си хапвате нещо здравословно. Така няма да допуснете следните грешки. А те са да сте изгладнели като вълци на вечеря или да се тъпчете в края на деня. Щом през деня си хапнете плодове или салата, тогава глад няма да има, поне не така зверски, а и количеството на порциите ще са намалени.

С тези правила ставате неустоима
С тези правила ставате неустоима

Второто правило е още по-колоритно. Не слагайте първото нещо, което ви се изпречи на масата или от хладилника.Стремете се да я пълнете повече със зеленчуци. Научете кои храни са здравословни и наблягайте повече на тях в менюто си. Този избирателен метод ни дава шанс да намалим калориите, оттам обиколката на талията, да издухаме тлъстинките около корема и бедрата, и изобщо да отслабнете здравословно, без да оставате гладни.

Третото е известно като правилото на трите хапки. При него само толкова хапки може да поемете от любимия си десерт. За да не ви идва тежко, просто трябва да мислите за други неща, докато си хапвате от сладкото изкушение.



Първата хапка ще ви е най-вкусна, втората не чак толкова. Третата обаче ще установите, че вече можете и без нея. Хитрината е да я дъвчете толкова много, колкото може да издържате и то повече.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.