Живот до 120 години ще бъде възможен за всеки

0
710

Всеки се оплаква, че човешкият живот е прекалено кратък и не стига почти за нищо, затова руските учени разработиха уникални средства за живот до 120 години

Живот до 120 години ще бъде възможен

Японските туристи организират екскурзии до Антарктида, за да смучат лед от най-чистото място на света.

След като приемат тази изключително стерилна вода, замръзнала под формата на лед, те прочистват тялото си и по този начин изхвърлят натрупаните токсини.

Изчистените организми живеят много по-дълго от онези, които са пълни с токсини.

Точно това са осъзнали и руските учени, които разработват уникални хапчета, които трябва да прочистват човешкото тяло. По този начин то ще  може да живее много по-продължително.



maxim-skulachev
Д-р Максим Скулачев – откривателят на вълшебното хапче за дълъг живот

След като покрият всички тестове върху опитни животни в московските лаборатории, руските учени ще предложат на хора да се тестват тези лекарства.

За момента целта е да се удължи човешкият живот до 120 години.

Целта на учените не е просто да живеем до 120 години. Но да бъдем силни, здрави, издържливи и в отлична кондиция, както на доста по-млада възраст.

Както твърди откривателя на това вълшебно хапче д-р Максим Скулачев от Московския държавен университет, ще бъде възможно да пропуснем старостта.

Много хора бленуват за този момент.

Най-вече тези, които обичат живота. Чието ежедневие е изпълнено с интересни предизвикателства, които отговарят на техните интереси.

Не са доволни само хората, които имат тежък и труден живот. Които са болни и бедни. Те очакват края с огромно нетърпение, за да се избавят от мъките.

Всички останали искат да живеят колкото може по-дълго, за да се наслаждават на положителните емоции.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.