Имате ли пробити чакри? Вижте симптомите

Чакрите са като врати към вашето невидимо тяло, затова е важно да бъдат невредими. Можете сами да проверите своите чакри

Ако имате пробити чакри, вие задължително ще ги познаете, стига да се вглеждате в тялото си. Има симптоми, които веднага ще ви насочат кой от тези символични портали не функционира правилно.

Първоначалните признаци на нарушен баланс се изразяват в здравословно отношение, като чести грипозни състояния, проблеми в отношенията, нервни кризи.

Проверете чакрите си
Проверете чакрите си

При три от основните за човека чакри е много важно да проверите, дали няма излизане извън строя. Те са отговорни за съществуването ни на материално ниво, за евентуалните болести и за емоциите ни.



Първа чакра

Липса на активност, недобър външен вид, потиснатост – все причини да обърнете внимание на чакрата. Вероятно не приемате физиката си и трудно се вписвате в околния свят. Обичайте се, не изпадайте в депресия!

Страховете пораждат още по-голямо отчаяние, отразяват се на настроението, крачките в бъдещето са стопирани.

Втора чакра

Благополучието във финансов аспект рефлектира върху сексуалната енергия. Има ли пробив тук, значи е налице съществен проблем.

В подсъзнанието ви има заблуждения, които ви карат да смятате, че има нещо нечисто в интимния контакт между двама души. Тази нагласа ви е вкоренена в далечното минало, може дори да не подозирате за причинителя. Липсата на доверие в себе си и в другите, невъзможността да се изразят емоции, необщителността са също притеснителни състояния в случая.

Трета чакра

Усещате, че се намирате в изолация, не признават уменията ви, страхувате се да учите и да се доказвате. Във вас бушуват ревност, тъга, отвращение и критичност.

За да балансирате успешно своите чакри може да започнете с популярните упражнения Петте тибетски ритуала. Включете също кристали и минерали, когато релаксирате и медитирате, което ще подобри резултатите ви от индивидуалната терапия.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.