Коя котка си според зодията-втора част? (Леопард или домашно маце)

0
429

Коя котка се крие в теб

Коя котка отговаря на зодията ти. Според някои древни предания във всеки един от нас, според зодията, носи парченце от този умилкващ се и все пак оставащ малък хищник. И не толкова дребен и безобиден от семейство Котки.

Снежният леопард е символ на Везни. Животното е изящно, харизматично, непредвидимо и много бързо приспособимо. Това са животни с изключително силен дух и воля за оцеляване и адаптиране. Те могат да живеят и при най-суровите условия, докато други биха избягали през глава от тях. Снежният леопард е научил законите на джунглата и той е да оцеляват само най-силните. Безспорно те са лидери по несломим дух, но притежават и една невероятна емоционална интелигентност.

Скорпион се равнява на бенгалски тигър. Мощни, страстни, огнени, опасни. Може да повали доста по-голямо животно и от него, и то без особени усилия. Хитри, храбри и безпощадни. Те са с твърд и сприхав характер, но и справедливи-поставят себе си и своето благополучие над всички останали. Затова и винаги оцеляват!

Коя котка си според зодията?
Коя котка си според зодията?

Персийската котка отговаря на зодия Стрелец. Тя на първо гледане е доста спокойна, уравновесена, даже не се движи, а по-скоро ленива. Но това състояние й е измамно. Тя наистина те гледа с един мил, уравновесен поглед, но това не означава, че не може да скочи и да ти издере очите. Персийската котка освен красива, тя е харизматична и има излъчване-трепач, с което привлича като магнит срещуположния пол.



Козирог е равно на черна котка. За нея се носят митове и легенди. Много от хората вярват, че в нея има нещо дяволско, сатанинско и прокобно. Защото както си седи мирно и тихо, ти стоварва беди, които не си и очаквал. Тя има много агресивен характер, чепата е, доста често и свирепа. Добре е да си наясно, че щом черна котка ти пресече пътя какво може да очакваш! Защото не само ще ти привлече вниманието, но и може да те омагьоса. А и не на последно място всичко казано дотук за черната котка има зрънце истина.

За Водолей най-подхожда каракала. Тази котка винаги действа с изненада, дори шокира. Дори заблуждава, че уж вниманието й е заето с нещо коренно различно, а в един момент те хапе за врата. Но най-кофтито е, че тайно се кефи на чуждото нещастие, дори често го е и причинила. Тя е екстравагантна и иска де се отличава от масата. И да, доста опитен мошеник си е.

Котешкия знак за Риби е европейска късокосместа котка. Тя не е магнетична или екстравагантна, дори бозава. Но в един момент не можеш да си откъснеш погледа от нея. Тя е грациозна и дори изящна! Но внимавайте, твърде добра актриса е и може да те накара да си говориш сам. Но и това е поза. Зад тази грешна външност се крие страх. Страхът от самотата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.