Ето как различните зодии се обясняват в любов! (ЧАСТ 1)

0
309

Всички зодии в зодиака проявяват чувствата си и се обясняват в любов на избраника си по изключително най-разнообразни начини

Искате да се обясните в любов на своята избраница или любим, но не знаете как. Ето някои съвети по какъв начин е най-добре да го направите според вашата зодия, пише snews.bg.

Ако сте от зодия Овен, то вие сте доста импулсивни и често казвате неща, на които хората не знаят до каква степен могат да се доверят.

Затова, ако наистина сте влюбени и искате да признаете чувствата си на любимия човек, трябва да подкрепите думите си с мил романтичен жест, а защо не и с малък подарък.

зодии
Различните зодии се обясняват в любов по различен начин

Представителите на зодия Телец, като любители на материалните блага и придобивки, ще ви поднесат в знак на любовта си дар, но с думи е много рядко да изрекат истинските си чувства.



Но, ако един път са се престрашили, техните думи имат изключителна тежест и любовта им ще е много силна.

Зодия Близнаци е известна с творческия си характер, с нея никога не можете да скучаете.

Затова  можете да сте сигурни, че, когато реши да се обясни в любов, представителят на тази зодия ще направи жест, който ще ви разтърси из основи.

Но пък тези хора са известни със своя непостоянен характер, затова не вярвайте много на думите им, по добре съдете по делата им.

За представителите на може би най-романтичната зодия от зодиака – Рак, любовта е водещата емоция в света, затова те ще си я признаят само ако наистина са убедени в чувствата си.

Излишни думи или дела тук няма да има, но изкажат ли любовта си знайте, че тя е завинаги.

За зодия Лъв признаването на любовта е нещо много сериозно, затова и ще бъде направено по подходящия начин, т.е. официално и строго. Думите му ще имат нужната тежест и ще демонстрират сериозността на чувствата му.

Ако сте родени под знака на Девата, то вие сте притеснителни, особено когато става дума за любов.

Когато все пак се престрашите да го направите, ще се боите да не отхвърлят чувствата ви и ще се опитате да омаловажите събитието като се опитате да съкратите нужните фрази.

Обектът на чувствата ви обаче може да е спокоен, че чуе ли от вас заветната фраза „Обичам те!” това ще е за цял живот.

Информацията за останалите 6 зодии прочетете ТУК >>>.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.