Искате здрави кости, красиво лице, перфектно здраве- пийте чаша солена вода! (Върши чудеса)

1
496

Една чаша солена вода има уникално въздействие върху организма

Чаша солена вода прави чудеса с вас и здравето ви. Това категорично са установили учените. Чашата солена течност е с кратък деоксидиращ ефект върху всички клетки в тялото ви, категорични са спецовете.

Ако я пиете последователно седем дни, тогава ще регулирате кръвната си захар, ще укрепите имунната си система, ще регулирате метаболизма и ще излекувате разширените си вени.Чашата със сол и вода съдържа много хранителни вещества, богата е на минерали и това е като енергийна бомба за него.

Чаша солена вода сутрин върши чудеса
Чаша солена вода сутрин върши чудеса

Как трябва да приготвяте и пиете водата. Всяка сутрин се слага в студена вода толкова морска сол, колкото може да издържи организма ви на солено. Това количество сол в чашата с вода, като пиете сутрин преди хранене седем дни.

След това почивате седем дни и след това пиете толкова, колкото желаете.
Какво лекува тази процедура. Ще се изненадате, но чаша солена вода наистина лекува от много болести. В солта има много минерали и увеличават многократно положителния ефект върху организма.



Ако имате проблеми с храносмилателния тракт вие спокойно може да се доверите на чаша солена вода. Тя стимулира ензимите и лекува доста храносмилателни разстройства.

Минералните соли успокояват и нервната система и лекуват от безсъние. Чаша със солена вода притежава и антибактериални свойства. Само една седмица е достатъчна, след като пиете сутрин от тази наистина вълшебна течност, която да изгони от организма всички токсини и бактерии.

Минералните алкални соли на солта влияят благоприятно и на костите, особено при хора, страдащи от остеопороза и други опасни болести на костите. Искате ли да имате чиста и здрава кожа, просто пийте чаша солена вода. С минерали е обогатена тази течност, които са в основата на здравословното хранене.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.