Любовта на дамите според зодията

0
228

Тези момичета винаги искат да са в движение. Обичат да обогатяват знанията си за света и са доста любопитни

Оказва се, че зодията влияе дори и върху начина, по който се развива любовта на дамите.

Всеки един от зодиакалните знаци има своите силни и слаби страни. Това важи дори и в случаите, в които говорим за любовта.
Специалистите са на мнение, че ако сте наясно с чертите на зодията си, ще ви бъде значително по-лесно да установите какво точно търсите в любовта.

ОВЕН
Дамите от огнената зодия са изключително наивни, но пък за сметка на това бързо успяват да се изправят на крака. Без значение от възрастта им, те са млади по душа.

любовта
Тези момичета винаги искат да са в движение. Обичат да обогатяват знанията си за света и са доста любопитни

Умеят да се наслаждават на живота и да си създават приключения. Казано с други думи с такава дама никога няма да ни е скучно.
Имайте предвид, че те търсят силен мъж. Изключително независими са и притежават състезателен дух.



ТЕЛЕЦ
Това, което ги отличава е общителността им.
Умело успяват да прикрият истинската си същност зад маска, докато решат да покажат какви са всъщност. Най-важното качество, което търсят у партньора си е търпението.
Човекът срещу тях трябва да е наясно, че ще му отнеме време да опознае истинската им същност.
Разчитат основно на стабилността и имат нужда от сериозна връзка, за да са щастливи.

БЛИЗНАЦИ
Тези момичета винаги искат да са в движение. Обичат да обогатяват знанията си за света и са доста любопитни. Имат нужда от мъж, който да смогне на неутолимата им жажда за приключения. В противен случай връзката ви е обречена на крах, тъй като ще се отегчат от вас изключително бързо.

РАК
Те отговарят на зодията си и са живото ходещо противоречие. Те могат да бъдат едновременно изключително сърдечни и ледено студени.
Непрекъснато напомнят, че имат твърда обвивка, но пък в същото време отвътре са изключително нежни.
Мъжът, който иска да бъде с такава дама ще трябва да се сблъска с всички слоеве на рака, преди да достигне до нежната й душа.
Когато са сигурни във вас, те могат да бъдат най-милите създания, раздавайки безгранична обич и романтика.

ЛЪВ
Те несъмнено са едни от най-харизматичните представители в зодиака, умеещи да преминават с лекота през проблемите, пред които ги изправя животът. Влюбят ли се в някого, те са изключително лоялни и отдадени.
Ако предадете доверието им горчиво ще съжалявате.
Разочаровате ли ги веднъж си тръгват, без да се обръщат назад.

ДЕВА
Макар обикновено да са грижовни и съпричастни, могат да бъдат и доста тесногръди.
Без значение колко пъти е разбивано сърцето им, те никога няма да станат цинични.
Започват новите си връзки на чисто, без да позволяват преживените огорчения да замъглят преценката им.
Обожават да им се обръща специално внимание. В този ред на мисли си падат по мъже, които могат да ги затрупат с романтични жестове, а те на свой ред ще възнаградят подобаващо усилията ви.

ВЕЗНИ
Често пъти голяма част от енергията им е насочена в търсенето на любовта.
По принцип гледат с усмивка на околния свят, каквото и да ги измъчва. Често пъти не можете да разберете как се чувстват в действителност, тъй като го прикриват доста умело.
Изискванията им към партньора са доста високи и поради тази причина търсят човек, който ще полага усилия, за да оправдае очакванията им. Човекът положил толкова много усилия несъмнено ще бъде възнаграден двойно.

СКОРПИОН
Тези дами са мъдри и доста стабилни в емоционално отношение. Страстта им е пословична. Всеки съюз с такава дама е гарантирано силен.
Представителките на тази зодия държат юздите да са в техни ръце и няма да ви оставят на мира, докато не получат своето.
За да вървят нещата помежду ви гладко, задължително трябва да поверите контрола в техни ръце.
Партньорът им трябва да ги опознае много добре, за да е наясно какво искат във всеки един момент, тъй като са склонни да крият много неща, в това число и истинските си чувства.

СТРЕЛЕЦ
Тези дами са най-оптимистично настроените в зодиака.
Живеят за приключенията и духът им е свободен. В случаите, в които са си поставили за цел първото място, без значение в каква насока на живота, веднага го постигат. Обикновено търсят човек до себе си, който също като тях е отворен към приключения.
Трудно се обвързват, тъй като постоянно имат необходимост да разучават нови и нови неща. Ако обаче открият човек, който да споделя всяко едно тяхно вълнение, могат да го превърнат в равностоен партньор в надпреварата на живота си.

КОЗИРОГ
Двете думи, които описват най-точно представителките на тази зодия са търпеливост и амбициозност. Склонни са да поставят работата на първо място, така че няма да сгрешим, ако кажем, че са истински работохолици. Трудно намират начин да балансират между работата си и личния си живот.
Почитателки са на дългосрочните връзки, така че търсят човек, който има тяхното разбиране по този въпрос.
Ако търсите мимолетна връзка, не се надявайте на такава с тях. Полагат изключително много усилия, за да се уверят, че отношенията им с човека до тях са сериозни.

ВОДОЛЕЙ
Мисълта на тези дами е уникално бърза. Често пъти, за да се справят с живота прибягват до собствени ексцентрични тактики. Това е единственият начин, по който ще направят каквото и да било.
Голяма част от времето си прекарват в компанията на собствения си ум. Това често ги отдръпва от връзки с хората около тях, без дори да го осъзнават.
За да бъдете партньор на такава дама, трябва да им позволите да бъдат себе си и да не им пречите да са независими.

РИБИ
Те са доста чувствителни и освен това са обвити в мистерия. Прекарват преобладаващата част от живота си, избирайки между два пътя. Околните остават с впечатлението, че живеят в свой измислен свят. Те наистина виждат нещата по начина, по който искат, а не такива, каквито са в действителност.
Търсят партньор, който ще ги подкрепи във всяко едно от начинанията им, колкото и шантаво да се струва на останалите.
Човекът до тях трябва да е романтичен и чувствителен и да им помогне да стимулират естественото им емоционално състояние.
Представителките на тази зодия обичат по начин, по който никой друг не може, стига отсрещният да отговори на любовта им, пише dama.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.