Горещите признания на шеф Виктор Ангелов

0
603

Виктор Ангелов твърди, че не бил злоядо дете, а единственото нещо, което ненавижда и до днес е попарата

Шеф Виктор Ангелов, който журира приключилото преди броени дни кулинарно шоу „Мастър шеф” направи доста горещи признания, свързани с личния му живот.

Шеф Ангелов не крие, че е бил изключително палаво хлапе.
Като всяко дете, когато бил малък често ходил на гости на баба си и дядо си в монтанското село Кошарник.
От там винаги си тръгвали с по няколко кори яйца, но шеф Виктор Ангелов не ги използвал за направата на омлети или други кулинарни изкушения, а целил с тях съседите си.
Яйцата хвърлял от балкона на семейното жилище, което се намирало на шестия етаж.

Виктор Ангелов
Виктор Ангелов твърди, че не бил злоядо дете, а единственото нещо, което ненавижда и до днес е попарата

Само един етаж по-надолу живеела тяхната съседка леля Миче, която шеф Виктор Ангелов помни с вкусните суджуци.
Жената сушила суджуците си на терасата, а той тайничко й ги крадял с помощта на въдица.

Виктор Ангелов твърди, че не бил злоядо дете, а единственото нещо, което ненавижда и до днес е попарата. Според него човекът, който е измислил това нещо трябва да бъде съден. Топ готвачът не понася ароматът на топъл чай, съчетан с масло и накиснат хляб. А, за да е пълен разкошът се добавя и сирене, което и без това има специфичен аромат.
Това е ястието, което мрази от малък и дори не иска да чува за него.



Именно заради сервирана попара на сутрешната закуска, малчуганът избягал и от детската градина и вдигнал всички по тревога да го търсят.
Майка му накрая тръгнала с милиционерите, но нямало никакъв резултат. В един момент станало ясно, че той чинно си стоял пред входа на жилището им и я чакал да се прибере.

Другият ясен спомен на шеф Виктор Ангелов от детските му години били кюфтетата в детската градина. Той недоумявал защо на децата давали по едно кюфте, а на учителките по 2-3. Често пъти се случвало да отмъква по някое и друго кюфте от учителските, за да уеднакви порциите. Очевидно още от малък е имал усет за равенство.
В замяна на това получавал по някое и друго смъмряне, а понякога получавал и наказание.

Останал същата лудетина и когато поотраснал. От ученическите си години също пази доста топли спомени. Твърди, че единственият предмет, по който бил отличник в училище било физическото възпитание.
По останалите предмети бил добър ученик и получавал основно четворки. Когато се случело да получи петица, вкъщи настъпвало истински празник. В редките случаи, когато съобщавал, че има шестица пък, никой не му вярвал, пише zajenata.bg.
Едва ли някой е предполагал, че от това палаво хлапе ще стане такъв професионалист.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.