Стойчо Керев и проф. Филипов направиха сензационни разкрития (ВИДЕО)

0
645

Стойчо Керев и проф. Филипов коментираха последните данни за извънземните след проведена конференция на 7 и 8 май в Италия, на която нашият учен присъствал и изнесъл лекции

Хилъри Клинтън поема ангажимент, че ако бъде избрана за президент на САЩ, че разсекрети всички документи и други доказателства, свързани с извънземните.

Това ще направи и президентът Обама, преди да напусне Белия дом, под натиска на г-жа Клинтън.

Световни уфолози твърдят, че човечеството умишлено е било лъгано относно наличието и присъствието на извънземни.

Все още никой не е опровергал информацията, че НАСА манипулира всички записи и снимки, които пуска пред масовите граждани.



Стойчо Керев
Стойчо Керев

Проф. Филипов се завърна от научен форум в Италия и разказа пред камерата на „Новото познание“ какви новини е научил там.

На 7 и 8 май 2016 г. италианската организация за изследване на НЛО организира в Сан Марино конференция на тема „Новата парадигма и извънземният разум“.

Особено интересна е втората част на конференцията, посветена на извънземните и влиянието им върху човешкото общество.

Проф. Филипов бил един от 4-та поканени лектори на този толкова важен научен форум.

Сред гостите били главният редактор на английско списание, което изследва въпросите с уфологията, който 25 години работил като полицай.

Имало представител на Ватикана.

Заедно с останалите 3-ма лектори, проф. Филипов също изнесъл 2 лекции, а след това участвали в кръгла маса.

filipov-kerevЦелта на разискванията на кръглата маса била да се обсъди какво човечеството трябва да промени в своето отношение и разбиране при един евентуален контакт с извънземни.

Колегите на проф. Филипов Стив Басет и Гари от САЩ и от Англия обяснили, че предстои да бъдат разсекретени огромен обем документи, които все още се пазят в тайна.

Следващата година се навършват 60 години от Розуел и всички уфолози от целия свят ще направят едно голямо честване.

Американците са наясно, че за да не може да се осъществи реален контакт с извънземните, причината не е в Русия или в друга страна, а в САЩ.

Американците са готови да се вдигнат на голям протест, ако правителството им откаже това да се случи.

Преди 20 години Рокфелер събира уважавани учени, сенатори и общественици, за да ги накара да изнесат архивите за извънземните от Америка, а той да ги обсеби.

Когато Клинтън идва на власт, Рокфелер се възползва от факта, че Хилъри Клинтън е била в този съвет.

От женска глупост Хилъри Клинтън прибързано казва, че ще изнесе цялата информация за извънземните, а това ще й навлече гнева на американските милиардери.

Вторият човек, който пречи на земляните да осъществим контакти с извънземните е Сорос.

Сорос, въпреки че е на преклонна възраст, продължава да преследва амбициите да разрушава социалната система на страната.

Путин много пъти е предлагал да се създаде една световна организация за обмен на информация за извънземните, за да бъдем подготвени за предстоящите контакти.

Американците  разполагат със 75% от всички документи и други доказателства.

Когато те бъдат разсекретени, ще стане ясно, че най-големите милиардери в Америка са натрупали своите богатства като са експлоатирали знанията на извънземните.

При положение, че тази информация излезе на светло, ще бъде разрушена тяхната мощ.

Ако Хилъри Клинтън изпълни своето обещание за разсекретяване на документите, през 2017 г. уфолозите ще се съберат в САЩ, а реален контакт с НЛО може да се очаква до 2 или 3 години.

Появата на един реален извънземен разум сред нас ще ни даде друга алтернатива за живот, обясни проф. Филипов.

В момента филмовата индустрия налива милиони и милиарди да бъдат създавани филми, чрез които да се внуши на хората, че извънземните са агресивни и лоши същества.

Ако извънземните са искали да ни унищожат, те са можели да го направят много отдавна, защото разполагат с такива технологии,  за които ние не можем и да мечтаем.

Още уникални разкрития научете лично от въпросите на Стойчо Керев и от отговорите на световно признания учен проф. Лъчезар Филипов за извънземните. 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.