Сбъднете желанието си според зодията (Гарантирано работи)

0
653

Сбъднете желанието си според вашата зодия

Сбъднете своето най-съкровено желание, но като се съобразите с вашата зодия. Това наистина действа, опитайте! Знаем, че всяка от дванадесетте зодии в знака отговаря на определена стихия. Дванадесетте зодии се подчиняват на нея.

Според силата, те се делят също на водни, огнени, въздушни и земни. За да сбъднем своята най-съкровена мечта трябва да се съобразим със стихията, към която принадлежи зодията ни. Точно огромната сила е тази, която дава необходимия тласък, за да се случи чудото-да стане това, за което копнеем най-силно.

Зодиите сбъдват мечтите си според групата, към която принадлежат
Зодиите сбъдват мечтите си според групата, към която принадлежат

Към групата на огнените зодии принадлежат Овен, Лъв и Стрелец. Ако вие принадлежите към някоя от тази зодия, значи за сбъдване на голямата ви мечта трябва да използвате стихията на огъня. За целта трябва да запазите свещ, но в тъмна стая. После напишете желанието си на лист хартия. След което изгорете написаното на свещта.

Ако принадлежите към следващата група, на водните знаци Рак, Риби и Скорпион вашата стихия е водата. Тези, които имат стихията вода изпълняват желанията си с помощта на нея. Тези хора трябва да напишат това, за което копнеят също на лист хартия и да го сложат в бутилка. След което да го пуснат по река или извор.



Близнаци, Водолей и Везни са към групата на въздушните знаци. Въздухът е тази стихия и към нея са насочени желанията им. Принадлежащите към тази група трябва да напишат желанието си на хартия и да я завържат към балон или хвърчило. То се пуска във въздуха и тогава това, което искате става.

Земните знаци са Телец, Дева и Козирог. Земята е тази, която им помага в техните копнежи да се случат. Земните зодии написват желанието си на хартия, която трябва да заровят в корените на дървото.

Много е важно да знаете кога да направите своето желание. При намаляваща луна се освобождавате от нещо, което ви тежи. Обратно, при нарастваща Луна привличате желание. Но и в двата случая може да изпълнявате ритуала за желания, които засягат лично и само вас, не се отнасят за друг човек.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.