100 Кила е победител в първия сезон на „Звездни стажанти“ (ВИДЕО)

0
324

Явор Янакиев или както го познава цяла България с творческия псевдоним 100 Кила реализира своята огромна благотворителна мечта

„Звездни стажанти“ е изцяло благотворителна инициатива, която подкрепя значими каузи, свързани с развитието и бъдещето на подрастващите.

За цялата кампания известните българи успяха да съберат общо 191 402 лв., което е наистина огромно постижение.

Благодарности заслужават всички българи, които се присъединиха към цялостната акция и даряваха средства – купуваха  скъпи хамбургери, скъпи билети за зумба и други, като по този начин станаха реално съпричастни към съдбата на децата в нужда.

100 Кила
Марта Вачкова, г-н Шарлопов и 100 Кила

Благодарение на 100 Кила, детският лагер в Аспарухово е реалност.



Със събраните средства Марта Вачкова подкрепи работилница за деца – Ателие „Прегърни ме”,  Тити Папазов и Юлиян Константинов застанаха зад детския спорт.

Така, че всеки един от популярните българи доказа, че правилният начин за използване на славата е тя  да работи за благотворителни каузи.

Станахме свидетели как хора, които са професионалисти в своята област на живота, съумяха да се занимават с неща, от които до сега нищо не са разбирали или пък са имали повърхностно понятие, но благотворителността ги мотивира и амбицира за вложат цялата своя енергия, креативно мислене, логика, контакти и връзки, за да постигнат възможно най-голям резултат.

Събраната сума от победителя 100 Кила е малко над 20 000 лева.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.