Проверете съвместимостта на имената с вашия партньор

0
287

Не използвайте прякори или пък нежната форма на имената ви

Съвместимостта на имената с партньора ви е от особено значение за изграждане на дълга и хармонична връзка, смятат специалистите.

В следващите редове ще научите дали имената ви са съвместими с тези на вашия партньор, както и дали сте подходяща двойка.
Единственото усилие, което се иска от ваша страна е да съберете буквите от първото си име с това на вашия партньор.
В случай, че получите двуцифрено число, го редуцирайте до получаването на едноцифрено като го съберете отново.

Не използвайте прякори или пък нежната форма на имената ви. Не използвайте и съкращения. Задължително трябва да са целите ви имена, както се водите по лични документи.

имената
Не използвайте прякори или пък нежната форма на имената ви

След като вече сте свършили тази задача, идва ред на това да научите каква е връзката ви с човека до вас и дали са съвместими имената ви.



Ето и резултатите:
1
В случай, че резултатът от сбора им, е едно, това говори за повърхностна връзка. Не се бойте обаче, тъй като това е само на пръв поглед. Ако се замислите, в нередки случаи самите вие имате усещането, че отношенията с партньора ви са в застой и нищо не се променя, сякаш не се познавате. С малко повече усилия можете да постигнете перфектната връзка.

2
Ако сборът от първите ви имена е двойка, можете да бъдете спокойни за взаимоотношенията ви. Макар на пръв поглед нещата да изглеждат така, сякаш на връзката ви й липсва плам, вие си пасвате повече от идеално като темперамент и характери, така че с времето нещата помежду ви със сигурност ще се получат.

3
Този резултат е знак, че отношенията ви с вашия партньор са изключително страстни.
Единственото притеснително нещо при вас е, че ако някой ден и поради някаква причина тази страст изчезне, то ще се стигне до сериозни проблеми във връзката ви и не е изключено те да завършат с раздяла. Една от сериозните пречки за вашата връзка може да се окаже фактът, че обичате авантюрите.
Ако все пак искате нещата помежду ви да вървят, то задължително трябва да поддържате страстта на ниво.

4
Ако сборът от вашите имена е четворка, това означава, че характерите ви, са много противоречиви.
Комбинацията помежду ви е доста трудна, но това не означава, че е невъзможна, просто ще трябва да полагате повече усилия и да правите повече компромиси.
Ако все пак останете с този човек, то можете да бъдете сигурни, че любовта помежду ви е толкова силна, че никой и нищо не може да ви раздели.

5
Петицата е идеалният сбор от имената на двама партньори. Тя говори, че отношенията помежду ви са повече от хармонични. Какво повече е нужно на една връзка, за да се съхрани във времето?! Та вие притежавате най-ценното нещо, за което всяка една двойка мечтае. Това, което може да ви създаде проблем обаче е външната намеса. Не допускайте чуждото мнение да ръководи връзката ви, тъй като в противен случай може да се стигне до крах на отношенията ви.

6
Страстта помежду ви е невероятна. Понякога нещата отстрани не изглеждат така, но въпреки това, тя е изпепеляваща.
Макар и двамата с партньора ви да сте хора, които не търсят основно страстта, вие имате това, за което останалите копнеят. Не изпускайте половинката си, защото никой няма да може да ви предложи по-задълбочени отношения от тези, които имате сега.

7
Ако сборът от вашите имена е седмица, това е знак, че тук се срещат кариерата и егото. Единственото нещо, което може да ви помогне да запазите връзката си, са взаимните компромиси и то в изобилие, в противен случай сте обречени на раздяла.
Всъщност компромисите са необходимост за всяка една връзка, но във вашата те са задължително условие.

8
Този сбор разкрива, че основният проблем, който се е нагнездил между вас, е липсата на разговори.
Всичките ви неразбирателства идват от там, че вие не казвате един на друг какво искате, а очаквате половинката ви да отгатне желанията и проблемите ви. Това няма как да се случи освен, ако не е врач/ка.

9
Това е втората страстна съвместимост след тройката. Тук наистина става въпрос за страст и интимна близост в огромни количества. Ако помежду ви се появи някакъв проблем, то той несъмнено ще е породен от ревност, пише sanovnik.bg.

Всъщност мнозина от нас не обръщат особено внимание на имената и ги възприемат като начин за обръщане към дадена личност. Те обаче носят различни вибрации и оказват огромно влияние не само върху връзката ви, а и върху живота ви като цяло.

Специалистите са категорични, че не е препоръчително мъжки имена да бъдат приспособявани за дами, тъй като по този начин човекът, който носи името ще е нещастен през целия си живот. Същото важи и за обратното – приспособяване на женски имена за мъжки.

Тук съвсем не става въпрос за добре познатите ни имена, които съществуват и в двата варианта, а се има предвид за такива, които са чисто мъжки или чисто женски, а вие се опитвате да ги приспособите към обратния пол.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.