Решено: „Под прикритие“ ще има и шести сезон

0
447

Никой не е вярвал, че „Под прикритие“ ще пожъне такива успехи, но този сериал определено вдигна летвата на българското кино

Съдбата събра заедно един изключително силен екип, който с невероятна отдаденост снима серия след серия от „Под прикритие“.

За следващия шести сезон Димитър Митовски е подготвил нови и неочаквани обрати, които ще държат зрителите в истинско напрежение, защото очакването и тръпката носят изключителна емоция за зрителите.

В събота в НДК се проведе истински празник на българския сериал, а публиката наброяваше 3 500 човека.

"Под прикритие"
„Под прикритие“ продължава да вълнува зрителите и те очакват с нетърпение шестия сезон

Това е най-голямото доказателство, че „Под прикритие“ се радва на огромна популярност и наистина е обичан сериал.



Събралите се зрители изгледаха заедно последната серия от петия сезон, а след това имаха възможност да видят и своите любимци на живот.

Екипът беше подготвил една интересна изненада.

Понеже Захари Бахаров беше възпрепятстван – имаше представление във Варна, той осъществи конферентна връзка със своите фенове.

Холограма на неговия герой стоеше на входа на НДК в една будка, която прилича на стрелбище.

Със специален пистолет всеки желаещ можеше да стреля по него, а той се подиграваше както и в „Под прикритие“ с култовата фраза „Пак не уцели“.

Но това не беше единствената холограма.

От другата страна на входа на НДК имаше холограми на Мариан Вълев,  Владо Пенев, Йоана Темелкова,  Ивайло Захариев, Бойко Кръстанов.

Всички те произнасяха някои от най-култовите си реплики през определен интервал от време, които направо взривяваха феновете, а те пък си правиха за спомен селфита.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.