Чудо: Невероятен извор лекува от раз обриви и бъбреци! (Там слепите проглеждат)

0
939

Лековитите извори в България са безброй

Лековитите извори в страната ни лекуват болести, пред които лекарите често са безсилни. Те са едно невероятно чудо, което ни дава здраве, сила и то в супер напреднала медицина, която в някои от случаите също се учудва от нещата, които вършат светите места.

Светата вода върши чудеса и лекува. Такъв извор е известен с името „Света вода”. Лековитата вода извира край село Голема Фуча. Селото е в Кюстендилска област, намиращо се в една невероятна местност, заобиколена от красиви гори. Малкият извор, който клокочи край дънерите на дърветата е кристално чист има невероятно лековити свойства. Местното население вярва, че водите на приказното изворче лекува очни заболявания. И то много успешно, за които свидетелстват хора, които са се възползвали от природните чудеса.

Лековия извор "Света вода" край с. Голема Фуча
Лековия извор „Света вода“ край с. Голема Фуча

Жена от вътрешността на страната разказва как завела до лековитото аязмо своята болна майка. Възрастната дама била болна от диабет и постепенно ослепявала. Опитали какви ли не лекарства, сменили много лекари, но резултата бил бавно ослепяване. Само след три процедури и измиване с водата жената започнала да вижда и сега имала нормално зрение, въпреки коварната си болест.

Изворчето „Света вода” се намира в местността Манастиро. Според легендата на това място имало манастир, от където идва и името на лековитото аязмо. Има още една интересна подробност. Лековитата вода извира от корените на вековен дъб и заради това силата му е толкова голяма, твърдят местните жители. Света вода блика и до село Забел.



То извира на около километър от Забелския манастир. Светата обител е построен през 13-ти век, като запустява през 18-ти век. Днешната църква е построена върху по-старите основи. Местните жители почитат святата вода от незапомнени времена. Има доказателства, че водата в това чудодейно изворче лекува кожни заболявания. Освен това е доказано, че аязмото изцерява и болни бъбреци.

Жена от село Забел твърди, че с целебната вода от изворчето тя излекувала внучката си, която боледувала от бъбреци дълги години. Друга разказва как се излекувала от кожни обриви, които я мъчили години наред. Само след няколко дни, когато се обливала с лековитата вода те изчезнали.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.